Starskin 7-second overnight mask

Starskin 7-second overnight mask

Starskin 7-second overnight mask

Een tijd geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de fijne producten van het merk Starskin. Zo ben ik dol op de sheet maskers van dit mooie merk. Vandaag review ik het 7-second overnight mask van Starskin. Ik ben dol op het uittesten van huidverzorgingsproducten en zeker als het gaat om Koreaanse skincare. Vaak lopen ze daar al een heel stuk voor, wat betreft cosmetica en huidverzorging. Dit bijzondere overnight masker belooft zeven verschillende werkingen in één product en dat terwijl je slaapt. Klinkt perfect! Ik heb het masker uitgebreid uitgetest. Lees je mee?

Starskin 7-second overnight mask
Starskin 7-second overnight mask
Ik was erg benieuwd naar dit masker en had dan ook geen idee wat ik ervan moest verwachten. De verpakking ziet er in ieder geval mooi en clean uit. Het is een pad doordrenkt met vloeistof die je huid op en top hydrateert. Het Starskin 7-second overnight mask heeft een aantal verschillende werkingen in één pad. De pad werkt als:

– een gezichtsmassage voor een betere doorbloeding
– een exfoliant die dode huidcellen verwijderd
– een toner om de huid op te frissen
– een serum om de huid een boost te geven
– een nachtcrème om de huid te voeden
– een masker die je huid een extra boost geeft

Starskin 7-second overnight mask
In het potje zitten maar liefst 20 dubbelzijdige pads. De pads zijn super goed doordrenkt met vloeistof. Bovenop de deksel zit een pincet waarmee je de pads uit het potje kunt halen. Dit werkt hygiënisch!

Starskin 7-second overnight mask
De gestippelde zijde van de pad is de exfoliërende kant. Je schuift je vingers aan de achterkant van de pad erin en maakt ronddraaiende bewegingen op je gezicht. Doe dit gedurende 7 seconden lang. Daarna draai je de pad om en breng je het serum aan op de huid. Het serum heeft een gel-achtige substantie, die snel intrekt. Dit doe je ook in 7 seconden en daarna laat je het masker lekker de hele nacht goed intrekken. Het resultaat is een zachte, stralende en gehydrateerde huid. Love it!


Op de verpakking staan de ingrediënten die in de pad verwerkt zitten. Een hele hoop voedende bestanddelen. Elke maskerpad is gedrenkt in een luxueus en verzachtend Queen of the Night extract, ultra-voedende Camellia Japonica Seed Olie en aminozuren. Top ingrediënten om de textuur en elasticiteit van de huid te verbeteren en om intensief te herstellen. Stiekem ben ik gewoon dol op dit soort all-in-one producten. In Korea zijn ze er ook dol op en gebruikt de gemiddelde Aziaat maar liefst tien verschillende soorten skincare producten!

Conclusie

Ik ben echt dol op deze all-in-one pads. Erg makkelijk ook als je op vakantie gaat. Je hebt namelijk een exfoliant en nachtmasker in één. Hoe handig is dat! Dankzij de voedende ingrediënten voelt mijn huid de volgende morgen super zacht en gevoed aan. Het is bijna niet eens nodig om een dagcréme aan te brengen, haha! Dit doe ik natuurlijk wel omdat ik overdag altijd een SPF aanbreng. Yes, voor mij is het 7-second overnight mask van Starskin helemaal goedgekeurd! Niets iets wat ik dagelijks zou gebruiken maar meer 1-2x in de week. Voor dagelijks gebruik vind ik het product net wat te prijzig.

Starskin 7-second overnight mask is verkrijgbaar bij Douglas en kost €35,40 (20 pads) 

Heb jij weleens een all-in-one product gebruikt?

5 Reacties

 1. 15 augustus 2018 / 06:05

  Nee, ik heb nog niet eerder zo’n product gebruikt maar heb al wel veel goede verhalen gehoord over dit product. Ik ga er eens naar kijken :-).

 2. 15 augustus 2018 / 06:52

  Handig en het lijkt me een heel fijn product.

 3. 15 augustus 2018 / 10:13

  Klinkt echt super goed!! Inderdaad wat te prijzig om iedere dag te gebruiken.

 4. 15 augustus 2018 / 21:38

  Ik ben zo benieuwd naar de Starskin producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: