Smashbox Be Legendary Matte Lipstick

smashboxfireball1

Smashbox Be Legendary Matte Lipstick

Matte lipstick check, felle lippen dubbel check. De twee dingen waar ik van hou bij een mooie lipstick zijn toch wel een matte finish en felle, opvallende kleuren. Vandaag review ik een ‘out of my comfort zone’ kleur van de Smashbox Be Legendary Matte Lipstick. Deze ultra matte lipsticks zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Vandaag laat ik jullie kennis maken met Fireball Matte.

smashboxfireball2

Verpakking

Fireball Matte zit verpakt in een mat zwart doosje die lekker goed opvalt. Aan de afbeelding die op het doosje staat zie je gelijk met welke kleur lipstick je te maken hebt. Handig! De Be Legendary Matte Lipsticks kosten €20,50 per stuk. De prijs ligt iets hoger dan een lipstick van MAC.

smashboxfireball4
De huls heeft een mooie sjieke vierkante vorm, en is ook mat zwart van kleur. Fireball Matte is een ontzettend mooie en felle oranjerode kleur. Absoluut opvallend! Om deze kleur kun je niet heen. Felle kleuren blijven in de zomer ook helemaal hot. Dus een hele gave kleur om in de zomer te dragen bij een zongebruinde huid.

smashboxfireball3
De punt van de lipstick is mooi strak en scherp. Hiermee kun je hem heel precies op de lippen aanbrengen.

Swatches


smashboxfireball5
smashboxfireball6
Ook de swatch ziet er veelbelovend uit. Wat is dit een gave kleur! De lipstick heeft een romige crème structuur, en glijd hierdoor gemakkelijk over de lippen. De dekking is ontzettend goed. Na één laagje zit de lipstick er al perfect op!

smashboxfireball7
Wauw, de kleur knalt echt van mijn lippen af! Ik ben normaal helemaal geen fan van oranje kleuren. Maar deze mooie oranjerode tint vind ik toch wel erg gaaf staan! De ultieme zomerkleur!

Conclusie

Ik ben dol op de Smashbox Be Legendary Matte Lipstick. Ondanks de romige structuur, heeft de lipstick een mooie matte finish en voelt ze comfortabel aan. De lipstick blijft uren goed op zijn plek zitten. Zelfs na een maaltijd zit de lipstick er nog goed op. Droge velletje worden wel wat geaccentueerd, maar dit is vaak het geval bij een matte lipstick.

Smashbox Be Legendary Matte Lipstick zijn verkrijgbaar bij Douglas in 8 verschillende kleuren en kosten €20,50 per stuk.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

8 Reacties

 1. 16 juni 2015 / 07:02

  Deze kleur knalt gewoon van het scherm af wat gaaf! x

 2. 16 juni 2015 / 07:20

  Wat een gave tint! Heel fel, hij staat je echt super!

 3. 16 juni 2015 / 08:06

  Wauw, wat een prachtige en opvallende rode kleur. Staat je heel mooi Marloes <3

 4. 16 juni 2015 / 09:40

  Wat een mooie kleur, neigt naar rood/oranje! super 😀

 5. 16 juni 2015 / 10:01

  Wow echt een hele heftige kleur. Zou ‘m zelf niet zo snel dragen maar bij jou staat ie erg mooi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: