Sleek Vintage Romance Palette


Een palette die al enige tijd op mijn wishlist stond is het Vintage Romance palette van Sleek. Er zitten een aantal interessante kleuren in, waar ik erg nieuwsgierig naar was. Ik ben gek op de oogschaduw palettes van Sleek, en dit is inmiddels mijn vijfde Sleek I-Divine palette alweer. Ik heb hem besteld op de webshop van The Makeup Spot.

Het palette ziet er hetzelfde uit als de andere I-Divine palettes van Sleek. Een mooi mat zwart doosje met de letters Sleek erop. Voor het Vintage Romance Palette betaal je €9,99.


Als je het palette opent, shinen de twaalf mooie kleuren je tegemoet. De kleuren zijn werkelijk prachtig, en heel mooi te combineren met elkaar. Ik wilde het palette vooral graag aanschaffen, omdat er hele mooie paars-aubergine tinten in het palette zitten. Ook de namen van de kleuren zijn erg gaaf. Helemaal in de romantische stijl!


Veel warme kleuren in het palette. Er zit slecht één matte tint in het Sleek Vintage Romance Palette, en dat is de kleur ‘Propose in Prague’. Een bijzonde roestkleur. Tja, en ook de goudtinten zijn weer heel erg mooi. Ik blijf er een zwak voor hebben.


Het pigment is weer super, zoals we gewend zijn van Sleek.
Pretty in Pans, Meet in Madrid en Court in Cannes zijn drie glanzende oogschaduws met een metallic finish. Ze bevatten veel shimmers, en zijn lekker zacht om aan te brengen.
A Vow in Venice en Honeymoon in Hollywood bevatten iets minder shimmers. Marry in Montecarlo bevat weer wel meer shimmers. Deze heeft ook weer die mooie metallic finish. Het voordeel aan deze oogschaduws is dat ze erg goed te blenden zijn. Fijn!


Wauw, deze kleuren zijn ook very pretty. Vooral de roestkleur en de metallic paarse kleur oogschaduw is erg gaaf. Alle kleuren bevatten veel shimmers en glitters. ‘Propose in Prague‘ is een matte kleur. ‘Love in Londen‘ is een kruimelige zwarte oogschaduw met een wat grovere glitter. Deze veroorzaakt ook wat fall out tijdens het aanbrengen.

Ik word helemaal enthousiast van dit palette. Ik ben gek op matte oogschaduws. Maar nu ik dit palette zo zie, vind ik shimmery kleuren toch ook wel weer erg gaaf als afwisseling!


Een bijbehorende look kan natuurlijk niet ontbreken. Ik maakte deze look met de kleur ‘Meet in Madrid’ in mijn ooghoek en een klein beetje op mijn bewegend ooglid. Daarnaast zie je ‘Marry in Monte Carlo’. In mijn buitenste ooghoek en in de crease heb ik de kleur ‘A Vow in Venice’ aangebracht. Onder mijn waterlijn heb ik de kleur ‘Meet in Madrid’ en ‘A Vow in Venice’ aangebracht. De oogschaduw die ik onder mijn wenkbrauwbot komt niet uit het Sleek Vintage Romance Palette.


Full face van de look.

Conclusie:
Ik ben in love met dit mooie romantische palette. De kleuren zijn te gek. En erg goed te combineren met elkaar. Je kunt met dit palette alle kanten op wat betreft het maken van looks. Het pigment is erg goed, en de kleuren zijn makkelijk te blenden. De enigste kleur die wat fall out veroorzaakt is ‘Love in Londen’. Yay, ik heb echt zin om aan de slag te gaan met dit palette. Een fijne afwisseling met mijn nude palettes!

Het Sleek Vintage Romance Palette is o.a. te koop in de webshop van The Makeup Spot en kost €9,99.
Welke I-Divine palette van Sleek is jullie favoriet?

liefsmarloes

lank

37 Reacties

 1. 11 januari 2014 / 07:34

  Dit is een palette wat ik ook nog graag zou willen hebben, wat een prachtige kleuren. Ook een mooie ooglook heb je ermee gemaakt 🙂

 2. 11 januari 2014 / 08:31

  Wauw, wat een mooie foto’s, heel scherp ook! Ik vind je look erg mooi geworden en ben zelf ook dik tevreden over dit pallet!

 3. 11 januari 2014 / 09:05

  Ik vind dit palette erg mooi! De kleuren zijn even anders dan anders maar wel lekker draagbaar!

 4. 11 januari 2014 / 09:20

  Hele mooie look heb je er mee gecreeerd. De kleuren hebben net een andere touch dan anders maar zijn toch goed draagbaar voor overdag. Fijne review.

 5. 11 januari 2014 / 09:33

  Ik vind dit echt een heel mooi palette! Ik moet wel zeggen dat ik er zelf niet dagelijks naar grijp, maar erg mooi is ‘ie wel 🙂

 6. 11 januari 2014 / 09:39

  Wat een prachtig palette, schitterende look heb je er ook meegemaakt!

 7. 11 januari 2014 / 09:51

  Wauww een prachtig palette! en mooie look!

 8. 11 januari 2014 / 10:44

  Wat een prachtig palette is dit, vooral de Marry in Monte Carlo lijkt me een prachtige kleur. Ik heb nog geen Sleek palette, maar nu ik deze zie. Hebben!

 9. 11 januari 2014 / 11:11

  Mooie palette! Ik kocht deze week ‘Monaco’ van Sleek.
  Eefje

 10. 11 januari 2014 / 11:46

  Waaauw wat een geweldige review! Super mooie foto’s, ik heb met veel plezier je artikel bekeken en gelezen Xx

 11. 11 januari 2014 / 14:07

  Wat een mooie palette, je hebt er een mooie look mee gemaakt!

 12. 11 januari 2014 / 15:07

  Wauw wat een prachtige kleuren! Ik wil echt graag eens iets van Sleek proberen 🙂

 13. 11 januari 2014 / 15:52

  Erg mooi palette. Ik heb er twee van Sleek, het oh so special en sunset palette. Deze zou ik ook nog willen 🙂

 14. 11 januari 2014 / 15:55

  Dit palette is echt zo mooi! <3 Mooie look heb je er ook mee gemaakt.

 15. 11 januari 2014 / 17:48

  Wauw ik vind die zwarte kleur echt prachtig!

 16. 11 januari 2014 / 18:52

  blijft een prachtig palette om te zien, mooie look heb je ermee gemaakt

 17. 11 januari 2014 / 19:18

  Wow zo mooi! Ik wil deze ook al lang hebben maar ook de twee matte pallettes.. hmm dat wordt alle drie maar gewoon bestellen denk ik 🙂

 18. 11 januari 2014 / 22:22

  Ik heb deze ook en ben er ook erg blij mee! Mooie look heb je gemaakt xx

 19. 12 januari 2014 / 12:00

  Ik heb tot nu toen maar 1 sleek pallette genaamd Acid. Ik wil er graag nog meer . Mijn vlogende Sleek pallette word deze! Mooie look heb je gemaakt! Xx

 20. 12 januari 2014 / 12:27

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt! Ik heb zelf ook een paar Sleek palettes, heel fijn vind ik ze!

 21. 12 januari 2014 / 12:37

  echt prachtige kleuren! mooie look heb je er ook meegemaakt. ik ben gek op dit merk!

 22. 12 januari 2014 / 20:14

  Het is een prachtig palette, deze staat bij mij nog op m’n wishlist. Je look is erg mooi geworden! x

 23. 12 januari 2014 / 21:08

  Wauw wat een prachtige foto’s, die softbox lijkt mij ook ideaal! Mooie look heb je gemaakt!

 24. 12 januari 2014 / 22:02

  Heel mooi! Ik ben gek op de paletten van Sleek en deze kleuren gebruik ik vaak, dit zou dus echt iets voor mij zijn!

 25. 13 januari 2014 / 15:14

  wauw echt een prachtig pallet! ik heb pas de au naturel in huis en ik ben ook helemaal verlieft! ik gebruik door dat pallet nu gewoon elke dag oogschaduw. ik wil zeker nog meer palette van sleek uitproberen!

 26. 19 januari 2014 / 17:49

  Oh, dat palette is to die for ! 😀

 27. 20 januari 2014 / 14:35

  Die kleuren zijn amazing! 😀 Echt een prachtig palette, en je look ermee is ook hartstikke mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: