Sleek Matte Me Lip Cream

sleek matte me

Sleek Matte Me Lip Cream

Sleek komt speciaal voor de feestdagen met de limited Christmas edition gift sets. Daarbij horen ook deze mooie nieuwe Matte Me Lip Creams. Ik ontving vier hele mooie kleuren, die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee!

sleek matte me lip cream
De limited Matte Lip Creams bestaat uit vier mooie kleuren. Een mooie nude tint, een knal rode kleur, een donkere berry kleur, en een nog donkerdere berry kleur. De lip creams zitten verpakt in een stevige vierkante huls met een mat zwarte dop. Op de dop staan de letters Sleek gedrukt. Een sjieke verpakking die luxe uitstraalt. Daar hou ik wel van! De Sleek Matte Lip Creams kosten €7,49 per stuk. Een redelijk budget prijsje voor een kwalitatief goede lipstick.

sleek3
sleek5
Van links naar rechts zie je de kleuren Old Hollywood, Birthday Suit, Rioja Red en Velvet Slipper. Leuk dat Sleek haar producten altijd namen geeft. Dat klinkt toch een stuk interessanter dan gewoon een ‘nummertje’.

sleek7
De lip creams kun je heel makkelijk aanbrengen met een spons applicator. De applicator van Sleek is een stuk steviger, waardoor ik bij de randjes soms makkelijk uitschiet. De lip cream blijft ook muurvast op mijn lippen zitten. Met een gewone make-up remover krijg ik de lip cream niet van mijn lippen af. Hiervoor moet ik echt een olie gebruiken. Als je een uitschieter maakt is het dus ook lastiger om deze te corrigeren.

sleek matte me lip cream
Van boven naar beneden: Birthday Suit, Rioja Red, Velvet Slipper, Old Hollywood. De laatste twee kleuren waren vrij lastig om aan te brengen, en dat is ook wel te zien. Bij de randjes schiet ik wat makkelijker uit met deze kleuren, en corrigeren is lastig. Je krijgt dan al snel vlekken, en kunt dan beter de hele lip cream opnieuw aanbrengen. Mijn favoriete kleur is Birthday Suit. Ook de knalrode kleur vind ik supergaaf voor de feestdagen.

Conclusie
De Sleek Matte Lip Cream zijn erg mooi, en perfect matte. De donkere kleuren brengen wat lastig aan en dekken niet helemaal goed in één laagje. Dit zijn dan ook kleuren die ik waarschijnlijk niet veel zal dragen. Birthday Suit en Rioja Red zijn prachtig en brengen wel erg fijn aan. Deze dekken dan ook moeiteloos in één veeg. De Lip Creams blijven muurvast zitten en zijn goed bestand tegen een maaltijd en een paar glaasjes drinken. Je kunt ze dan ook het best verwijderen met een make-up remover waar olie in zit. Mocht je op zoek zijn naar een mooie lipstick voor de feestdagen, dan zijn deze mooie matte lip creams zeker de moeite waard!

De Sleek Matte Lip Creams zijn o.a. online verkrijgbaar, en kosten €7,49 per stuk

14 Reacties

 1. Britt
  2 december 2016 / 07:09

  Velvet Slipper is een heel mooi kleurtje vind ik!

 2. 2 december 2016 / 08:07

  Birthday Suit is by far favoriet! De rode/ oranje kleur vind ik ook nog wel tof, maar de andere twee zijn het niet voor mij.

 3. 2 december 2016 / 08:07

  Ik vind deze kleurtjes wel heel erg mooi! Zelf heb ik Birthday Suit, maar ik moet zeggen dat ik zelf helemaal niet zo’n fan ben van deze matte lip creams. Bij mij is hij heel plakkerig en uitdrogend, iets wat ik niet fijn vind. Maar misschien heb ik net een verkeerde te pakken als ik jou zo enthousiast hoor!

 4. 2 december 2016 / 08:12

  Ik vind ze niet heel mooi. Sommige zien er wat minder uit!

 5. 2 december 2016 / 09:01

  Oeh die nude kleur en de paarsige kleur vind ik wel erg mooi. Fijn dat ze zo goed blijven zitten maar ik vind het toch wel een groot nadeel dat ze zo lastig aan te brengen zijn!

 6. 2 december 2016 / 09:32

  Ik heb Petal en Birthday Suit en dat vind ik beide prachtige kleuren. De donkere kleuren dekken inderdaad niet zo goed en die zal ik dan ook niet zo snel kopen

 7. 2 december 2016 / 11:06

  Birthday suit en velvet slipper blijven toch wel mijn favorietjes

 8. 2 december 2016 / 14:17

  Ik heb ze ook gereviewd (als gast-beautyblogger) en denk er hetzelfde over! Birthday Suit vond ik de mooiste. 🙂

 9. 2 december 2016 / 16:16

  Zien er wel leuk uit. Velvet supper is echt een geweldige kleur. Jammer dat de donkere kleuren niet helemaal in 1 keer dekken

 10. 2 december 2016 / 20:21

  Ah mooi, ik vind eigenlijk alle kleuren wel heel erg mooi 🙂 Jammer dat ze niet allemaal even goed dekken.

 11. 2 december 2016 / 23:16

  Ik vind ze heel erg mooi! Ze staan je prachtig!

 12. 3 december 2016 / 13:27

  De kleurtjes zijn niet helemaal mijn ding, en jammer dat de laatste twee moeilijk aan te brengen waren! Ik ben wel nog heel benieuwd naar deze producten van Sleek, misschien dat ik ze in een andere kleur ga proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: