Sleek Face Contour Kit

Sleek Face Contour Kit

Sleek Face Contour Kit

Sleek gebruik ik inmiddels al heel wat jaren. Het is een merk wat bekend staat om haar goede kwaliteit producten voor een leuke prijs. Het mooie Sleek Soltice palette is mijn favoriete highlighting palette. Vandaag ga ik voor jullie de Sleek Face Contour Kit reviewen. Deze kit werkt perfect om je gezicht mee te shapen. Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Sleek Face Contour Kit

Sleek Face Contour Kit in Light

Sleek is tegenwoordig heel wat makkelijker verkrijgbaar dan een paar jaar geleden. Tegenwoordig verkopen ze dit leuke merk gewoon bij Ici Paris XL, erg fijn! Ik ontving de Face Contour Kit in de kleur Light. Voor de donkere huidjes is dit palette ook nog verkrijgbaar in de kleur Medium.

Sleek Face Kit

Bronzer & Highlighter

De contour kit bevat een mooie lichte bronzer en een highlighter. Beide erg pretty! Zoals ik gewend ben van Sleek is de pigmentatie op en top. Er komt veel kleur vanaf en dat is uitkijken geblazen. Je hoeft namelijk maar een heel klein beetje bronzing powder op je kwast aan te brengen voor een mooi resultaat.

Dit is het resultaat op mijn huid na één veeg, wauw!

Ik breng de bronzing powder het liefst met een kleinere contour kwast aan omdat het anders overal op mijn gezicht zit, haha! Met een subtielere bronzer kun je wel wat meer ‘all over the face’ aanbrengen. De contour kit van Sleek is hier iets te heftig voor. Hier heb ik de bronzer en highlighter aangebracht samen met een blush van Sleek in de kleur Rose Gold.

Conclusie
Ik vind de Sleek Contour Kit een aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. De pigmentatie is erg heftig dus zoek je een subtielere bronzer dan kun je deze beter skippen. De highlighter uit het palette is ook prachtig en geeft een mooie glow.

De Sleek Contour Kit is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost €9,49Sl

5 Reacties

 1. 26 maart 2019 / 08:36

  De highlighter vind ik prachtig! Ik heb volgens mij ook dit kitje thuisliggen om te testen, dus ik ben benieuwd hoe hij bij mij uitpakt :).

  • Marloes
   Auteur
   26 maart 2019 / 20:40

   Ja mooi is ie he? Oh echt snel uitproberen, aanrader!

 2. 26 maart 2019 / 09:51

  Deze is heel mooi! Zo jammer dat hij voor mij te donker is 🙁

  • Marloes
   Auteur
   26 maart 2019 / 20:39

   Ah zonde inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: