Slapen op een Simba Hybrid kussen

simba hybrid kussen

Slapen op een Simba Hybrid kussen

Goedemorgen! Hebben jullie ook zo heerlijk geslapen? Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Zelf heb ik altijd wel zo’n 7-8 uurtjes slaap nodig, wil ik de dag een beetje fris doorkomen. Ook voor je huid is een goede nachtrust erg belangrijk. Slaap je s’ nachts te weinig? Dan ziet de huid er gelijk een stuk grauwer uit. Daarbij is het ook erg belangrijk dat je slaapt op een goed matras en een goed kussen. Ik heb vaak rug-en nekklachten door de houding die ik aanneem op mijn werk en daarom is voor mij een goed kussen belangrijk. Sinds drie weken slaap ik op het Simba Hybrid kussen. Dit kussen zorgt voor een optimale nachtrust met temperatuurregulatie en aanpasbare hoogte. Dat klinkt goed toch? Ben je benieuwd wat ik van het kussen vind? Lees dan snel verder!

simba hybrid kussen
Het Simba Hybrid kussen is opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag bestaat uit de innovatieve Certified Space Technology. Deze reguleert je temperatuur, zodat je het nooit te warm of te koud hebt. Daarna komt er een laag gemaakt van de fijnste eendendons. Het lichte en superzachte eendendons voegt wat luxe toe: het is uitzonderlijk comfortabel en natuurlijk ademend.

simba hybrid kussen
In het midden van het kussen vind je het traagschuim. Deze buisjes van traagschuim werden nog nooit eerder in kussens gebruikt. Ze passen zich aan je lichaam aan om optimale ondersteuning te bieden. Je kunt het kussen helemaal aan jouw hoogte aanpassen door er wat traagschuim uit te halen. Zo fijn! Dit is met heel veel andere kussens niet mogelijk. Zelf vind ik het niet prettig om te hoog te liggen op een kussen. Dan krijg ik ontzettend veel last van mijn nek. De laag die na het traagschuim komt is een actieve temperatuurregulatie. Het 3D-materiaal dat de temperatuur reguleert werkt samen met de nanotubes en zorgt voor goede ventilatie en een luchtstroom door het kussen. De hoes van het kussen is gemaakt van zijdezachte premium jacquard katoen. Dankzij microvezel is het kussen lekker zacht, duurzaam en anti-allergisch.


simba hybrid kussen
Het kussen ligt zo ontzettend lekker en comfortabel. Het vormt zich helemaal naar mijn hoofd wat ik erg prettig vind. Ik slaap in één keer door wat ik voorheen niet had. Dan werd ik altijd wel een paar keer wakker s’ nachts omdat ik last kreeg van mijn nek of bovenrug. De eerste nachten moest ik even wennen aan het kussen en zoeken naar de juiste hoogte. Nu ik de hoogte goed heb ingesteld slaap ik als een roos. En het grootste voordeel: ik heb geen last meer van mijn nek direct na het opstaan!


Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn nieuwe Simba Hybrid kussen. Op naar nog heel veel fijne nachten!

Het Simba Hybrid kussen is verkrijgbaar in de online webshop van Simba en kost €75,00. Naast het kussen verkoopt Simba ook matrassen. 

10 Reacties

 1. 3 december 2017 / 20:15

  Dat kussen klinkt echt heerlijk!!!! Wil ik ook?

 2. 4 december 2017 / 10:39

  wat een uitvinding
  ik heb ook vaak last van me nek dus ik ga zeker even kijken of dit ook wat voor mij is

 3. 5 december 2017 / 15:57

  Dit kussen lijkt mij ook echt heel erg fijn liggen! Leuke foto’s trouwens 🙂

  • Marloes
   Auteur
   5 december 2017 / 20:49

   Dankjewel Dyonne <3

  • Marloes
   Auteur
   5 december 2017 / 20:48

   Haha, ja echt een heerlijk kussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: