Shoplog H&M en Hunkemoller

Shoplog H&M en Hunkemoller
Shoplog H&M en Hunkemoller

Hello Friday! Het is weer bijna weekend. Hebben jullie er ook zoveel zin in? Het word echt prachtig weer, tijd om te genieten! Vorige week liet ik jullie op Insta stories al zien dat ik een mega bestelling van H&M binnen kreeg. Daar heb ik een paar hele leuke items van gehouden. Ook ging ik afgelopen zondag shoppen samen met mijn moeder en zus, nog voor onze verjaardagen. Toen ben ik ook weer goed geslaagd! Ik kan er voorlopig weer even tegenaan, haha. Kijk je mee naar mijn shoplog?

Shoplog H&M en Hunkemoller
Dit keer een shoplog met veel lichte tinten. En ik ben helemaal van de streepjes hoor! Love it. Bij H&M kocht ik o.a. deze leuke zwarte suede loafers met gouden gesp. Stiekem hebben ze veel weg van de Gucci loafers. Love it! Deze loafers kunnen ook als slip ins gedragen worden, dus ideaal voor de zomer.

Shoplog H&M en Hunkemoller
Bij Hunkemoller liep ik heel toevallig tegen een super mooi badpak aan uit de Doutzen swimwear collectie. Het badpak heeft een mooie khaki kleur en is erg sexy door de lace-up aan de zijkant van het badpak. De bandjes op de achterkant zijn te verstellen zodat dit badpak je altijd perfect zal zitten. Verder is het afgewerkt met een open rug. Dit badpak zit ook zo ontzettend lekker! Aanrader als je op zoek bent naar een badpak. De pareo heb ik er ook meegenomen. Deze vond ik er wel heel mooi bijpassen! Goede match.

Shoplog H&M en Hunkemoller
Verder heb ik een groene pantalon geshopt, die erg comfortabel en lekker losjes zit. Ideaal voor tijdens warme zomerdagen. De pantalon is van Conscious en heeft een mooie afwerking. Deze combineer je met een leuke blouse of shirtje. Slippertjes eronder en klaar! Het t-shirt met tijger erop, hebben jullie vorige week al voorbij zien komen in een outfit post. De witte top met borduursel vind ik ook erg leuk! Hij was lekker goedkoop en je kunt deze top ook off-shoulder dragen. Perfect om te combineren met een shortje, rokje of jeans.


De groene streepjes blouse is ook een nieuwe favoriet samen met de oversized blouse. Zo lekker zomers allebei! Een oversized blouse vind ik ook erg leuk om over je bikini aan te trekken op het strand.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankopen? Heb jij al nieuwe kleding voor de zomer geshopt?

6 Reacties

 1. 4 mei 2018 / 08:28

  Heerlijk zo’n lekkere blouse. Ik vind badpakken ook zo leuk nu. Nee, ik heb nog niet geshopt en zal dat denk ik voorlopig ook niet gaan doen..

  • Marloes
   Auteur
   4 mei 2018 / 23:10

   Ja leuk zijn ze he! Stiekem vind ik een badpak nu nog leuker dan een bikini ;-). Geniet van het zonnige weekend!

 2. 4 mei 2018 / 08:55

  Die groene gestreepte blouse ziet er inderdaad heel erg tof uit!

  • Marloes
   Auteur
   4 mei 2018 / 23:09

   Dankje Dionne! Fijn weekend <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: