Scandinavische Office Inspiratie


Inmiddels wonen we alweer ruim 1 maand in ons nieuwe huis. En het is er echt heerlijk! Ik ben er al helemaal gewend. We zijn nog lekker druk in de weer met nieuwe meubeltjes, de zoektocht naar een kledingkast en houten jaloezieën voor in de woonkamer. Ik droomde al een lange tijd over een eigen kantoortje, en nu heb ik er ook één. Zo ontzettend fijn! Hij is nog niet helemaal ingericht, maar er staan al wel een paar spulletjes in. Ik zoek steeds weer fijne inspiratie op Pinterest, en richt mijn kantoortje beetje bij beetje in met leuke spulletjes. Ik wil alles goed op elkaar afstemmen, en het is vooral veel wit wat je terug ziet.

Vooral het kantoortje op de foto is helemaal mijn ding. Wit, wit en nog eens wit. Ik hou ervan! De fotoplankjes aan de muur maken het wat mij betreft helemaal af. Hier kun je leuke lijstjes met quotes op kwijt. Ik heb al een paar quotes in gedachte die ik nog af wil laten drukken en in wil lijsten.

Ik heb zelf een handig verstelbaar wit bureau van Ikea waarbij je ook staand kunt werken. Lekker ergonomisch!  Vooral een handige draadmand die als prullenmand gebruikt kan worden is erg gaaf! Ik heb zelf nog een koperen mand staan. Misschien dat ik hem ook ga gebruiken op mijn kantoor!

Wanneer mijn kantoortje helemaal af is, krijgen jullie te zien hoe ik het heb ingericht!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: