Sally Hansen Miracle Gellak

Sally Hansen Miracle Gellak

Vandaag is het tijd om deze mooie gellakjes van Sally Hansen te reviewen voor jullie. De gellak van Sally Hansen draag ik de laatste tijd erg veel omdat het makkelijk in gebruik is, je hebt er geen UV lamp voor nodig en de gellak blijft ook nog eens lang zitten. Ideaal! Dat wil toch iedereen graag? Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel even verder!


Ik review vandaag twee kleuren gellak voor jullie. Birthday Suit en B Girl. Naast de gellak heb je ook de miracle top coat nodig die een mooie glans aan de lakjes geeft en ervoor zorgt dat de gellak lang blijft zitten. De gellak belooft tot maar liefst 14 dagen te blijven zitten. Wow, dat is erg lang! Zeker voor in de zomer of tijdens je vakantie is dit een uitkomst!

Birthday Suit 

Ik hou van dit kleurtje! Nude kleuren vallen altijd wel goed in de smaak bij mij! Birthday Suit draag ik dus geregeld. Een perfect kleurtje die bij iedere outfit matcht. Ik vind de vormgeving van de flesjes ook een groot pluspunt. Ze zijn mooi en uniek, daarbij is er ook goed nagedacht over het design van de flesjes. Weer eens wat anders als rond of vierkant.


Birthday Suit heeft twee laagjes nodig voor een volledige dekking. Erg netjes voor een nude kleur! Wanneer je twee laagjes van de gellak hebt aangebracht wacht je even twee minuten voordat je de topcoat aan gaat brengen. De topcoat zorgt voor meer volume en glans. Het ziet er daarna gelijk heel anders uit. I like it! Je nagels voelen na afloop ook aan net als gelnagels. Lekker glad en vol! De gellak droogt ook nog eens redelijk snel. Na 20 minuutjes is de nagellak mooi droog en kan ik mijn handen weer gebruiken.

B Girl

B Girl is een mooie mintgroene kleur. Pastelkleuren zijn nog steeds helemaal hip, dus met deze kleur zit je nooit fout! Ik vind mintgroen ook vaak overal bij passen. Hij is niet te opvallend en precies goed. Ik merk tegenwoordig dat ik veel meer van de zachte en lichte kleuren ben en felle kleurtjes links laat liggen.


B Girl heeft wel twee tot drie laagjes nodig om volledig te dekken. Bij twee laagjes schemert het lakje nog een klein beetje door. Na het aanbrengen van de topcoat ziet het lakje er zo uit. Pretty <3! Ik kan niet wachten tot mijn nagels weer een beetje langer zijn.

Conclusie

De Miracle Gellak van Sally Hansen heeft mijn toch aardig verrast. Eerst was ik een beetje sceptisch. Ja hoor? blijft de gellak echt lang zitten zonder gebruik van een UV/LED lamp. Ik kan alvast verklappen: 14 dagen kun je vergeten. Bij mij begint op dag vijf het lakje lichtjes te chippen. Maar dat vind ik ook zeker niet tegenvallen. Erg fijn! Nu moet ik erbij vermelden dat ik wel werk als tandartsassistente (handschoenen aan/uit, veel wassen met zeep). Misschien is dat ook een beetje de reden dat ik langer niet red. Het grootste pluspunt is dat je de gellak niet hoeft uit te harden met een lamp. Je bent dus zo klaar met jouw manicure, perfect!

De gellak van Sally Hansen is verkrijgbaar bij de drogisterij. Voor de lakjes betaal je €11,99 per stuk

6 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 06:53

  Ik vind de lakjes er goed uit zien en 5 dagen vind ik hartstikke goed. Heel veel langer heb ik het nog nooit gered met een lakje.

 2. 26 augustus 2017 / 20:53

  Wat een prachtige lakjes. Ik vind die blauwige tint zo mooi. Deze lijn is sowieso erg fijn!

 3. 26 augustus 2017 / 21:08

  Super mooie lakjes, ik ben zelf ook fan van de Sally Hansen lakjes :). Als het 5 dagen goed blijft zitten ben ik verkocht, de meeste lakjes chippen al na een dag bij mij.

  Xxxx, leoniae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: