Sally Hansen Miracle Gel

sally hansen miracle gel

Sally Hansen Miracle Gel

Gel nagellak is helemaal hot en happening in beauty land. Heel begrijpelijk! Want hoe handig is het, om een poosje niet naar je nagels om te hoeven kijken. Sinds een aantal weken ligt de nieuwe Miracle Gel van Sally Hansen in de schappen. Een 2 stappen gellak waarbij je geen UV lamp nodig hebt om de lak uit te harden. Wow, dat klinkt goed! Ook belooft de Miracle Gel één week perfect te blijven zitten op je nagels. De Miracle Gel van Sally Hansen is verkrijgbaar in maar liefst 45 verschillende kleuren. Meer dan genoeg keus! Ik kocht de Miracle Gel in de kleur 450 Get Mod, een hele mooie witte kleur. De afgelopen twee weken heb ik de Miracle Gel uitgetest. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

sally hansen miracle gel
De Miracle Gel bevat de zogenaamde ‘Tube technology’. Hierbij komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag, die de nagels continue verzorgen waardoor de gellak tegen een stootje kan. Naast de gellak is het ook van belang om een topcoat aan te schaffen. De topcoat zorgt er namelijk voor dat het uithardingsproces word geactiveerd. De Miracle Gel zit in een mooi, glazen flesje met een inhoud van 14,7ml. Je krijgt zeker weten waar voor je geld, want met zo’n groot flesje kun je lang doen. Voor de Miracle Gel en topcoat betaal je €11,99 per flesje.

sallyhansen6
Het kwastje vind ik ook een groot pluspunt. Die lakt namelijk erg fijn. Het kwastje is breed, waardoor de nagel al in twee keer bedekt is met een laagje nagellak. Maar hoe ga je nu te werk met de Sally Hansen Miracle Gel? Het enige wat je moet doen is twee laagjes van de Miracle Gel aanbrengen, en daaroverheen een topcoat. That’s it!

sallyhansen8

sallyhansen2
De kleur 450 Get Mod dekt prima in twee laagjes. Dat is fijn, want dit is bij een witte nagellak niet altijd het geval. Als ik het tweede laagje heb aangebracht wacht ik even vijf minuutjes, en dan breng ik de topcoat aan. De Miracle Gel lak voelt na ongeveer 10 minuutjes al vrij droog aan. Toch is de gel na ongeveer een uur pas volledig uitgehard. Even oppassen dus! De topcoat geeft je nagels een prachtige glans, very pretty! De lak lijkt ook net even wat dikker dan een gewone nagellak. Dit vind ik zelf altijd fijn aanvoelen op de één of andere manier, haha!

sallyhansen5

sallyhansen4
Dit is hoe de Miracle Gel eruit ziet op dag 7! Ik ben dus meer dan tevreden over Miracle Gel lak. De beschadiging op het midden van mijn wijsvinger zat er net na het lakken al op, doordat ik mijn nagel had gestoten. Stupid! Aan het uiteinde van mijn nagels heb ik wat lichte chips. Deze chips zijn ontstaan op dag 6. Dat is ook de reden waarom ik de Miracle Gel er op dag 7 heb afgehaald. Het verwijderen van de Miracle Gel gaat trouwens erg makkelijk. Namelijk gewoon met een nagellak remover!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de nieuwe Sally Hansen Miracle Gel, en ik wil dolgraag nog wat mooie kleurtjes erbij kopen. De Miracle Gel blijft lang zitten op de nagels, en op dag 7 was het pas nodig om de lak eraf te halen. Ook brengt het lakje fijn aan op de nagels, en zorgt de topcoat voor een mooie en intense glans. Heerlijk om een week lang niet naar mijn nagels om te hoeven kijken! En psstt…bij Etos heb je nu ook nog eens een hele mooie actie. Want t/m 12 oktober krijg je bij aankoop van een kleurtje de topcoat er gratis bij. Dat is mooi meegenomen!

Sally Hansen Miracle Gel is verkrijgbaar in 45 verschillende kleuren bij Etos en kost €11,99 per flesje. Tot en met 12 oktober krijg je bij aankoop van een potje Miracle Gel de topcoat er gratis bij!

 

Hebben jullie de nieuwe Miracle Gel al uitgeprobeerd?

 

liefsmarloes

lank

37 Reacties

 1. 9 oktober 2014 / 06:09

  Mooie kleur en goede actie bij etos! Bij mij blijft nagellak sowieso al bijna een week mooi zitten en dan ben ik de kleur ook wel weer zat. Toch ben ik wel heel benieuwd! 🙂

 2. 9 oktober 2014 / 06:13

  Ziet er veel belovend uit! Handig voor op vakantie.

 3. 9 oktober 2014 / 06:17

  Ik heb ze ook en ven er erg tevreden over. Het enige nadeel vind ik de droogtijd. Het voelt wek snel droog maar toch moet je dan nog oppassen voor deuken en krasjes

 4. 9 oktober 2014 / 06:36

  Hoe meer reviews ik hierover lees, hoe liever ik toch ook een kleurtje wil aanschaffen. Alleen al voor de houdbaarheid!

 5. 9 oktober 2014 / 06:38

  Wauw die blijft echt goed zitten. Dan ga ik hem ook maar eens proberen 🙂

 6. 9 oktober 2014 / 06:51

  Fijne review en Wauw wat blijven ze lang mooi bij je! Prachtig kleurtje ook

 7. 9 oktober 2014 / 07:11

  Lijkt mij zo ideaal dit <3 Prachtige kleur heb je uitgekozen trouwens, staat heel elegant!

 8. 9 oktober 2014 / 07:45

  Hij klinkt erg fijn! Ik meestal ben niet zo’n fan van wit op mijn nagels, maar gelukkig hebben ze ook onwijs veel andere fellere kleuren ♥.

 9. 9 oktober 2014 / 07:46

  Waaauw sounds good! Wat een fijne tip, echt mooi!

 10. 9 oktober 2014 / 07:47

  Ik wil hem eigenlijk ook aanschaffen, zeker nu met die kortingsactie. Alleen die droogtijd houd mij een beetje tegen, ik heb namelijk weinig geduld 😉

 11. 9 oktober 2014 / 08:01

  Ik vind het zo fijn dat dit product goed zijn werk doet! Ik heb al na 2 dagen chips en word daar echt niet blij van, haha. Maar deze komt op de wishlist!

 12. 9 oktober 2014 / 08:35

  Wauw, ik vind het resultaat echt heel erg mooi! Ik moet zeggen dat het wel aan de dure kant is, wellicht dat ze binnenkort een leuke actie hebben 🙂 Ik wil deze absoluut nog halen!

 13. 9 oktober 2014 / 08:51

  Fijn dat de witte zo goed dekt;)
  Ik blijf toch gewoon bij echt gel nagellak. Goedkoper en blijft 3/4 weken zitten;)

 14. 9 oktober 2014 / 09:17

  Wat ziet dat er super goed uit, wil het zeker eens gaan proberen!

 15. 9 oktober 2014 / 09:36

  Fijn dat je het na een paar dagen weer op de foto zet. Zo kan je echt zien hoe goed het materiaal is! Fijn product. Ik ga dit weekend eens even bij Etos kijken 🙂

 16. 9 oktober 2014 / 10:31

  Wat een goede tip! Het zit er echt nog fantastisch op voor 7 dagen!

 17. 9 oktober 2014 / 10:33

  Een erg lange wachttijd maar vind ze wel erg mooi.

  • 26 april 2016 / 16:55

   If your arceltis are always this helpful, “I’ll be back.”

  • cezmi diyor ki: ÅŸeklinde bir kural oluÅŸturmak için ;RewriteRule ^yazilar/([A-Za-z0-9-]+)/([0-9]+)/?$ yazilar.php?baslik=$1&sayfa=$2 peki, o en sondaki id nosunu da gizlemek icin yani su sekilde (www.harmankaya.org/yazilar/baslik/) yapmak icin nasil bir yol izleyecegiz?

 18. 9 oktober 2014 / 10:50

  Goed resultaat! nu nog alleen een uur het geduld hebben om niets crazy te gaan doen met m’n handen :p altijd dat probleem

  • Marloes
   Auteur
   10 oktober 2014 / 00:10

   Haha dat is en blijft lastig inderdaad. Ik ga in dat uur gewoon lekker laptoppen. Dan heb ik er weinig last van!

 19. 9 oktober 2014 / 11:24

  Deze nagellak lijkt me heel fijn! Alleen het uitharden van de nagels duurt me wel iets te lang.. dan krijg ik sowieso deukjes in mijn nagellak! Maar ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden.. haha!

 20. 9 oktober 2014 / 14:56

  Wauw, echt super! Wat een resultaat ook na 7 dagen, zeg. I’m impressed!

 21. 9 oktober 2014 / 14:58

  Witte nagellak op je nagels is sowieso mooi en hoe tof dat het dan ook nog zeven dagen blijft zitten! Mooie review!

 22. 9 oktober 2014 / 18:07

  Lijkt me een super fijne nagellak! De witte kleur is ook echt wit, heel mooi 🙂

 23. 9 oktober 2014 / 19:56

  Het klinkt echt zooo goed!! Jammer dat ik een no-buy maand heb :'(

 24. 10 oktober 2014 / 22:23

  Ja ik heb er ook 2 en ben er zo blij mee! Degene die ik nu op heb zit er ook al een dag of 3 helemaal goed op zonder chips. Dé uitvinding dit 🙂

 25. 11 oktober 2014 / 16:44

  Klinkt goed! Misschien ook maar eens proberen 😉

 26. 16 oktober 2014 / 02:17

  hoor veel goeds over deze nagelak(ken) dat zelfs ik als niet nagellak fan het overweegt om een kleurtje + primer aan te schaffen, even op een leuke actie wachten haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: