Roze cropped trui van Chiquelle

Roze cropped trui van Chiquelle

Roze cropped trui van Chiquelle

Joehoeee, van het weekend word het weer lekker weer! Nu al zoveel zin in. Voor nu is het nog even wat frisser buiten, dus afgelopen dagen was een trui geen overbodige luxe. Ik kreeg van de webshop Chiquelle naast deze rode sweater, ook een hele mooie roze cropped trui binnen. Een lekker fel kleurtje, weer eens iets anders dan zwart of grijs. Haha! Deze trui kun je het beste combineren met een high waisted jeans of in de zomer met een shortje. Zelf combineer ik hem voor nu met een high waisted jeans. Daar kan de trui lekker ingestopt worden. De mouwen van de trui zijn vlindermouwen en vallen dus wat wijder, wat deze cropped trui ook wel weer heel erg leuk maakt! Kijk je mee naar de complete outfit die ik afgelopen week droeg?

Roze cropped trui van Chiquelle
Roze cropped trui van Chiquelle
Roze cropped trui van Chiquelle
Zelf ben ik echt een groot fan van deze trui. Het stofje is super lekker zacht en warm. Ik heb weinig tot geen felle kleuren kleding in mijn garderobekast, maar zoals ik laatst al zei wil ik hier graag verandering in brengen. Stiekem vind ik het eigenlijk wel heel leuk! De high waisted jeans is mijn all time favorite van H&M. Hij is goedkoop, zit lekker en draag je overal bij. Ook trok ik mijn Sacha enkellaarsjes weer eens uit de kast. Ze blijven leuk! Zeker omdat ze wit van kleur zijn, draag ik ze ook deze zomer gewoon nog lekker door!

 

Outfit Details 
Trui – Chiquelle
Jeans – H&M
Tasje – Zara
Enkellaarsjes – Sacha Shoes
Zonnebril – SIX
Horloge – Rosefield
Ringen – Melano

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

6 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 06:34

  Staat je super leuk. Mooie lengte cropped ook! Brrr ik had gisteren mijn winterjas weer even aan, zo koud vond ik het. Laat dat weekend maar komen!

 2. 1 mei 2018 / 06:43

  Mooie outfit! Ik vind de kleur van de trui erg mooi!

 3. 3 mei 2018 / 10:24

  Wat een super leuk kleurtje die trui! Hij staat je heel erg mooi. Ik vind je tasje ook erg leuk.

 4. 4 mei 2018 / 19:23

  Wat een mooie outfit! Ik vind dat je deze kleur heel goed kan hebben, zeker vaker dragen dus 🙂 Hij lijkt me ook heel comfy, heerlijk.

  • Marloes
   Auteur
   4 mei 2018 / 23:09

   Wat lief van je Natascha, dankjewel! Hij zit inderdaad heel erg lekker <3 Geniet van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: