Rodial Dragon’s Blood Lip Mask

Rodial Dragon’s Blood Lip Mask

Rodial is één van mijn favoriete merken in huidverzorgingsproducten geworden. Ik ben echt dol op hun mooie producten, en iedere keer komen ze weer met een nieuw fijn product, waar mijn huid ook nog eens goed op reageert. Vandaag review ik één van hun nieuwe producten uit de Dragon’s Blood lijn. Met een gezichtsmasker zijn we allemaal wel bekend. Maar hebben jullie al weleens gehoord van een lip masker? Een masker die je lippen ultiem hydrateert, en ze voller laat lijken dankzij hyaluronzuur. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Het lip masker zit verpakt in een klein zakje met vloeistof erin. Het masker heeft precies de vorm van je lippen, met in het midden een klein gleufje. Het masker bevat hyaluronzuur en extract van drakenbloed. Het verhoogt het vochtgehalte in de lippen sterk, waardoor de lippen en de huid eromheen voller en gladder worden. De lippen zijn zacht, gehydrateerd en zichtbaar jonger. Draken bloed is afkomstig van het rode sap uit de dragoboom. Deze rode sappen staan bekend om het kalmerende effect op de huid en worden in oosterse culturen gebruikt bij heling- en reinigingsrituelen. Het heeft herstellende kwaliteiten door een ‘tweede laagje’ over de huid heen te leggen, en zo te beschermen voor invloeden van buitenaf.


Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten van het masker op een rijtje. Super veel verzorgende ingrediënten zitten er in het lip masker zoals glycerin, drakenbloed extract, pioenrozen extract, glidkruid extract, olijfolie, arginine, vitamine B5 en vitamine E.


Ik breng het voch doordrenkte lip masker aan op mijn lippen, en laat het 15 minuten goed intrekken. Daarna verwijder ik het masker, en masseer ik de restanten die zijn achtergebleven nog in mijn lippen.


Mijn lippen voelen na gebruik van het lip masker echt super zacht en fijn aan. Het masker geeft mijn lippen inderdaad een voller en gladder gevoel. Erg prettig!

Conclusie
Het Dragon’s Blood lip masker van Rodial is echt een aanrader als je last hebt van super droge lippen die wel wat extra hydratatie kunnen gebruiken. Je brengt het lip masker snel en makkelijk aan, en het hoeft maar 15 minuutjes te blijven zitten. Na gebruik van het lip masker voelen mijn lippen duidelijk veel beter, gladder en voller aan. Het enige nadeel is de prijs. Voor een verpakking met daarin 8 zakjes betaal je maar liefst €47,-. Een flinke duit! Dit komt neer op €5,90 per lip masker.

Rodial Dragon’s Blood Lip Mask is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost €47,- voor 8 lip maskers

Heb jij weleens een lip masker gebruikt?

4 Reacties

  1. 20 april 2017 / 06:18

    Ik was zo benieuwd naar deze lipmasker! Ik ben ook dol geworden op Rodial. Fijn dat je lippen na gebruik van dit masker zo zacht aan voelen.

  2. 20 april 2017 / 10:19

    Rodial is echt mijn favoriet de laatste tijd, al is het inderdaad echt super duur. Deze maskers heb ik ook nog klaarliggen om te reviewen. Die van jou beloofd veel goeds, ik ben heel benieuwd!

  3. 20 april 2017 / 13:35

    Wat een tof product! Hier ben ik ook wel enthousiast over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: