Rodial Bee Venom Body Serum

rodial bee venom body serum

Rodial Bee Venom Body Serum

Een serum voor het gezicht kennen we allemaal wel. Maar één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken Rodial komt nu ook speciaal met een Body Serum. Het Bee Venom body serum biedt kwalitatieve huidverzorging met een bijzonder anti-aging systeem. In de Bee Venom lijn is namelijk gebruik gemaakt van de peptide melittine die geïnspireerd is op bijengif. Vandaag vertel ik je wat meer over dit fijne exclusieve body serum!

rodial bee venom body serum
De Rodial Bee Venom Body Serum zit verpakt in een opvallende gele tube met een inhoud van 200ml. De gele kleur heeft natuurlijk te maken met de naam van de lijn: Bee Venom! De Bee Venom lijn bestond al een tijdje, maar daar zijn laatst het body serum en de micro-sting patches aan toegevoegd. Rodial is een luxe skincare merk, en daarom ook zeker niet goedkoop. Er word dan ook gebruik gemaakt van exclusieve ingrediënten. Eerder heb ik al eens de Snake lijn uitgeprobeerd, en ook de Dragon Blood lijn van Rodial is favoriet. Van beide lijnen gebruik ik nog steeds dagelijks skincare producten. Voor een tube Bee Venom Body Serum betaal je maar liefst €78,-.


De tube heeft een draaidop met een kleine ronde opening waar het body serum uit komt. Je hebt maar een klein beetje product nodig. Dus goed oppassen dat je niet teveel in één keer pakt!

Net als een gezichtsserum bevat het Bee Venom body serum een hoge concentratie van ingrediënten. Bee Venom Body Serum is verrijkt met retinol en melittine peptide, gebaseerd op bijengif, die tekenen van huidveroudering tegengaan. Melittine doet dit door de huid voller en steviger te maken en de retinol vernieuwt de huid en verbetert de structuur. De geur die achterblijft is een zachte, opwekkende geur van roos en honing. Lekker fris en subtiel! De honing geeft een beetje een zoete, zachte geur aan het serum.


De ingrediënten vind je op de verpakking zelf. Er zit o.a. siliconen, glycerin, bijengif, retinol en BHA in het serum verwerkt. BHA heeft een exfolierende werking.

rodial bee venom body serum
Het body serum heeft een vrij vloeibare, dunne substantie die niet te vergelijken is met een body lotion. Het body serum smeert lekker makkelijk uit op de huid, en voelt suede zacht aan. Zo lekker! Het body serum trekt ook echt mega snel in mijn huid. Zeker als ik uit de douche kom, word mijn huid ontzettend blij van het body serum. Na gebruik is mijn huid direct gehydrateerd, en voelt ze een stuk zachter aan.

Conclusie
Het Rodial Bee Venom Body Serum werkt echt ontzettend fijn. De verpakking ziet er mooi en strak uit, en het bijengif verhaal boeit me wel. Ik vind het leuk dat Rodial gebruikt maakt van exclusieve ingrediënten in hun producten. Wel vind ik de prijs echt aan de hoge kant. €78,- is flink wat geld voor een body serum. Ook is het product niet super zuinig in gebruik, en pak je al snel teveel product. Met een tube kan ik ongeveer 6-8 weken doen, als je het iedere dag na het douchen gebruikt. Of ik het body serum hierna nog een keer zou kopen? Nee, daar vind ik het product te duur voor. Aan een luxe gezichtscrème zou ik dit bijvoorbeeld weer wel uit kunnen geven!


Het Rodial Bee Venom Body Serum is verkrijgbaar bij Ici Paris XL

 

Ben jij benieuwd naar het Bee Venom Body Serum?

4 Reacties

  1. 4 mei 2017 / 06:16

    Ik vind dit product ook aardig aan de prijs, aan de andere kant maakt dit mij wel weer nieuwsgierig want ik vind Rodial wel echt een geweldig merk. Hij klinkt in ieder geval fijn!

  2. 4 mei 2017 / 08:54

    Inderdaad erg prijzig, maar het is wel een interessant product. Zeker met die exclusieve ingrediënten en wat het voor de huid kan betekenen! Lijkt me een erg fijn bodyserum.

  3. 4 mei 2017 / 10:03

    Ik kan me echt compleet vinden in jouw review. Ik heb deze serum ook ontvangen en hij is inderdaad wel echt fijn. Alleen aan de hoge prijs en inderdaad snel leeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: