Rimmel BB Cream 9-in-1 Skin Perfection


Laatst pakte ik mijn favoriete BB Cream van Rimmel er weer eens bij. En tot mijn grote verbazing, kwam ik erachter dat ik hier nog nooit iets over geschreven had op mijn blog. Tijd voor een review dus!


De Rimmel BB Cream 9-in-1 skin perfection zit verpakt in een handige tube van 30ml met draaidop. De verpakking vind ik er leuk uit zien, en hij valt op. Een tube werkt praktisch en hygiënisch. Ook is het makkelijk om op deze manier de goede hoeveelheid te doseren. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren: Light, Medium en Medium/Dark. Ik heb gekozen voor Light. Deze tint matcht het beste met mijn huidskleur.


Als je de tube opendraait zie je dit kleine gaatje, waar de BB Cream uit komt. Rondom de opening hoopt de BB cream wel een klein beetje op. Maar dit kun je simpel weghalen met een tissue.


Wat de BB Cream belooft? Ik kan je vertellen, een HOOP! Allereerst even de ingrediëntenlijst. Als ik een product uit de schappen pak, kijk ik altijd als eerste naar de ingrediënten. Excuses moi, voor het lelijke stickertje. Het zat zo vast geplakt, dat ik het er helaas niet meer af kreeg. Er zitten veel verzorgende bestandsdelen in zoals, glycerine, shea boter, vitamine C. Verder zitten er vette soorten alcohol in (ook de pure vorm, helaas!), siliconen en parfum. Parfum staat gelukkig bijna onder aan de lijst. Dit betekent dat er maar héél weinig tot niks van in zit. Fijn! Zo kan het je huid ook haast niet irriteren! Verder zitten er ook UV-filters in. Dit is wel een must bij een BB Cream!

Laten we snel gaan kijken naar de 9 beloftes van het product.

♡ hydrateert
♡ verzorgt
♡ minimaliseert porien
♡ verhult
♡ bedekt
♡ verzacht
♡ matteert
♡ maakt stralend
♡ helpt beschermen (SPF25!)

Belooft een vlekkeloze, 100%  natuurlijke finish. Klinkt goed, right?


Light ziet er op mijn hand zo uit. De substantie van de BB Cream is vrij dik. Maar het uitsmeren gaat wel goed. Het voelt erg fijn en verzorgend aan. Niet helemaal de juiste kleur voor mij. Maar als ik hem met een andere tint zou mengen misschien wel.

Tijd voor full face swatches!


Ik vond het vrij lastig om het resultaat goed op de foto te krijgen. Mijn huid is vrij rustig op dit moment, met weinig oneffenheden. Lang leve de BHA Gel! Ik heb enkel wat rode plekjes op mijn wangen, en donkere kringen onder mijn ogen. Wel zijn de poriën op mijn neus vrij goed zichtbaar. De dekking van de BB Cream is medium. Hij voelt fijn en verzorgend aan op je gezicht. Met het uitsmeren voel je wel goed dat je met siliconen te maken hebt. Zelf vind ik dit niet storend. Als je siliconen vermijd, zou ik dit product dan ook niet aanraden. Ik vind het effect ook heel erg mooi. Mooi dekkend, met een subtiele glans. Precies goed! Op dagen dat mijn huid wat rustiger is vind ik een BB Cream heel fijn om te gebruiken, omdat het net wat luchtiger aanvoelt. En mooi meegenomen dat er SPF 25 in zit. Van de alcohol die in de BB Cream zit merk ik trouwens niets. Mijn gezicht voelt juist gehydrateerd en verzorgend aan!


Make-up look met de Rimmel BB Cream in Light. Ik heb mijn gezicht hier niet afgepoederd. Ik vind het effect juist mooi zo!

Conclusie:
Wat mij betreft een dikke aanrader, en een budgetoppertje. Want voor €9,99 ben je klaar, en heb je een tube van 30ml BB Cream. Een ideaal product als je op zoek bent naar een goed dekkende BB Cream, die fijn aanvoelt op je gezicht. Van het effect hou ik! Een mooie subtiele glans op de juiste plekken, waardoor ik afpoederen niet nodig vind. Verder blijft ie lang zitten, en zitten er veel verzorgende bestandsdelen in. Ook fijn dat er een SPF 25 in zit. Yay, dit is al bijna één jaar mijn favoriete BB Cream! En na bijna één jaar is de tube nog steeds niet op!

De Rimmel BB Cream 9-in-1 Skin Perfection is verkrijgbaar in de kleuren Light, Medium en Medium/Dark. Voor een tube van 30ml betaal je €9,99. Wat ik zeker niet duur vind voor een goede BB Cream. Bij de drogisterijen heb je regelmatig een aantrekkelijke kortingsactie! Zo is deze week bij Etos het 2e Rimmel product gratis!

Gebruiken jullie weleens een BB Cream? Welke is jullie favoriet?

liefsmarloes

lank

22 Reacties

 1. 19 november 2013 / 06:53

  Ik ben niet zo van d’r dikke producten, liever iets luchtiger maar het effect is mooi!

 2. 19 november 2013 / 08:34

  Het ziet er eigenlijk heel goed uit, ik ben niet zo van de BB creams maar ik heb er dan ook maar drie uitgeprobeerd en heb toen de hoop opgegeven, haha! X

 3. 19 november 2013 / 08:40

  NU ben ik er eigenlijk wel heel erg benieuwd naar geworden.. Ben echt benieuwd!

 4. 19 november 2013 / 09:22

  Ik heb deze ook getest, maar zelf vind ik hem niet heel fijn omdat hij bij mij vrij poederig opdroogt. Maar ik heb dan ook een hele droge huid, dus ik denk dat het daar door komt. Verder vind ik de dekking wel super, dus ik kan me voorstellen dat het voor normale huidjes wel werkt 🙂

 5. 19 november 2013 / 10:02

  Ik heb deze ook en ben er erg blij mee!

 6. 19 november 2013 / 11:09

  Ik gebruik zelf geen BB-cream maar denk lijkt mij wel fijn.

 7. 19 november 2013 / 12:02

  Deze bb cream lijkt een erg fijn! ik blijf altijd opzoek naar de juiste bb cream.

 8. 19 november 2013 / 13:13

  Ziet er een fijn product uit en wat een mooie look heb je gemaakt! Prachtig.

 9. 19 november 2013 / 13:43

  Oh wauw die ziet er inderdaad mooi uit zeg. Ik vind die subtiele glans eigenlijk ook wel mooi. Helaas is mijn huid de laatste tijd was onrustig, dus ik sla hem toch over. Je ooglook op de laatste foto is echt prachtig, wauw!!

  • Marloes
   Auteur
   21 november 2013 / 20:35

   Dankjewel X

 10. 19 november 2013 / 14:31

  Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze BB cream maar durf hem niet te kopen omdat ik denk dat zelfs ‘light’ voor mij te donker is. Bij jou ziet hij er mooi uit!

 11. 19 november 2013 / 16:30

  Ik heb een tijdje de BB cream van Nivea gebruikt, de “light” versie er van. Nu gebruik ik een andere dagcrème met een tint er in, geen BB cream. Hij staat je goed!

 12. 19 november 2013 / 17:50

  De rimmel BB cream is echt mijn favoriet! Het beste tot nu toe 🙂

 13. 19 november 2013 / 21:51

  Mwah ik ben niet overtuigd.. Wat een prachtige ooglook heb je op deze foto!!

 14. 19 november 2013 / 23:02

  MMM dat ziet er goed uit. Ik ga zaterdag mijn nieuwe BB cream review online zetten en die is ook best dik. En wat heb je toch mooie wenkbrauwen <3 Ik doe het nu ook zoals je liet zien 🙂 X Cé

 15. 19 november 2013 / 23:19

  Bij mij valt hij erg tegen, echt heel jammer :(… Bij jou staat hij prachtig! En wat een leuke blog heb je.. Leuk om mede Brabanders te volgen, dus ik volg je! X

 16. 20 november 2013 / 19:40

  Ben er echt benieuwd naar! Ik had gehoord dat vichy ook een goed altnernatief had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: