Rimmel 60 Seconds Super Shine Chameleon by Rita Ora Nagellak

rimmel shine nagellak

Rimmel 60 Seconds Super Shine Chameleon by Rita Ora Nagellak

Vandaag eindelijk weer eens een leuke nagellak review. Vorige maand ontving ik een aantal hele mooie lakjes uit de nieuwe Rimmel by Rita Ora collectie. Ze heeft maar liefst 12 nieuwe nagellakkleuren uitgebracht. Namelijk de ’60 SECONDS SUPER SHINE Chameleon Colour Collection by Rita Ora’. De sneldrogende, super glanzende on trend tinten die speciaal door Rita zijn ontworpen om bij elke mood een nagellakkleur te matchen. De vrolijke, collectie is een reflectie van Rita’s voortdurend wisselende fashionable looks. De hebberig makende collectie bestaat uit krachtige pasteltinten voor een casual look, intense felle kleuren bij een partylook en opvallende chroomtinten met een metallic finish om elke outfit meer glam te geven. Kijk je mee naar de vier kleuren die ik heb uitgetest?

rimmel shine nagellak
De flesjes zitten verpakt in een rond flesje met een zwarte dop, voorzien van een kameleonprint, in dezelfde kleur als de desbetreffende lak. Op de dop zie je ook Rita Ora’s handtekening.

rimmel shine nagellak
rimmel shine nagellak
Het eerste lakje is gelijk mijn favoriet. Ik ben dol op dit soort kleurtjes <3. ‘Naked Class’ is de perfecte nude kleur met een beetje een lila kleur ondertoon. Het lakje dekt perfect in twee laagjes, en geeft een mooie glans. Ook droogt de nagellak lekker snel, binnen 60 seconden!


rimmel shine nagellak
Nog zo’n prachtig kleurtje is ‘Too Cool’. Een mooie lichte babyblauwe pasteltint, die ook maar twee laagjes nodig heeft voor een goede dekking. Love it!

rimmel shine nagellak
rimmel shine nagellak
‘Partner in Lime’ ben ik minder gecharmeerd van. Niet echt mijn kleurtje, en deze kleur dekt ook een stuk minder goed. Dit is het resultaat na twee laagjes.‘Chrome-Tastic’ is ook een kleur waar je echt van moet houden! Een chrome kleurige nagellak die goed dekt in twee laagjes. Er zit een goud-groene gloed over de nagellak. Erg leuk voor een feestje, bij een party dress!

rimmel shine nagellak
Conclusie
Ik vind vooral de eerste twee pasteltinten erg mooi! Drie van de vier lakjes dekken goed na twee laagjes. ‘Partner in Lime’ dekt wat minder goed. De lakjes blijven zeker zo’n 6-7 daagjes zitten zonder te chippen. Ook de glans finish vind ik erg mooi. De nagellak lakt prettig, en droogt super snel op in 60 seconden. Ik ben heel benieuwd naar de rest van de kleurtjes uit de collectie!

De Rimmel Rita Ora nagellak is te koop bij de drogisterij voor €3,99

8 Reacties

 1. 15 juni 2017 / 06:33

  Ik vind deze lakjes van Rimmel heel erg fijn. Dit zijn niet zo mijn kleurtjes, al vind ik de eerste wel heel tof!

 2. 15 juni 2017 / 06:43

  Ik hou erg van de Rimmel lakjes. De eerste twee vind ik het mooist!

 3. Britt
  15 juni 2017 / 07:09

  De Rimmel lakjes doen het bij mij altijd goed!

 4. 15 juni 2017 / 08:38

  Heerlijke kleurtjes! Ik heb er zelf ook 2 en ik ben heel enthousiast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: