Review: Babor Skinovage

babor skinovage

Review: Babor Skinovage

Vandaag review ik twee huidverzorgingsproducten van het merk Babor. Babor gebruik ik inmiddels al een hele tijd en ik ben erg tevreden over de producten. Mijn huid reageert er super goed op, wat alleen maar fijn is! Ik heb de afgelopen weken twee producten uit de Babor Skinovage lijn getest en vandaag vertel ik jullie hier meer over. Lees je mee?

babor skinovage

Babor Skinovage richt zich op anti-ging. Wist je dat huidveroudering voor 30% genetisch bepaald is en de overige 70% heb je zelf in de hand d.m.v. onze leefstijl, voeding en natuurlijk juiste huidverzorging. In alle producten zit power-peptide verwerkt, die verantwoordelijk is voor de jeugdigheid van de huid. De huidcellen blijven hierdoor langer jeugdig en actief en daarbij maken de sterke cellen de huid mooier.

Skinovage heeft maar liefst vijf huidtypes op maat ontwikkeld met daarbij de passende producten. Deze lijnen bestaan uit:

MOISTURIZING – voor een droge huid
CALMING – voor een gevoelige huid
BALANCING – voor een gemengde huid
PURIFYING – voor een vette, onzuivere huid
VITALIZING – voor een vermoeide huid

babor skinovage

Babor Skinovage Calming lijn

Ik ontving de Babor Skinovage Calming Cream en Calming Bi-Phase Serum. Deze lijn is speciaal voor de gevoelige huid. De huid kan van nature gevoelig zijn maar in de loop der jaren ook gevoelig worden door milieufactoren of de persoonlijke levensstijl.

De SKINOVAGE CALMING lijn kalmeert de huid, verhoogt het weerstandsvermogen en helpt om haar neiging tot overgevoeligheid te reduceren. Het intensive calm extract is een werkzaam extract uit de albatrellus ovinus (schimmels) en reduceert al na korte tijd het prikkelende, tintelende of brandende gevoel op de huid zodat deze minder gevoelig reageert en wordt gekalmeerd. Deze lijn bevat geen kleurstoffen- en parfum.

babor skinovage

Babor Calming Cream

De calming cream is erg vol en rijk. Ideaal voor droge huidjes, just like me! De crème voelt heerlijk aan en ik krijg er een satijnzacht gevoel van. Ondanks de rijke substantie, trekt de crème snel in. De ingrediëntenlijst is erg lang en bevat een hoop abracadabra. Mocht je die willen zien verwijs ik je door naar de website van Babor. Er zitten in ieder geval veel verzorgende ingrediënten in zoals: Shea Boter, Macadamia olie, Vitamine E en Panthenol.

babor skinovage

Babor Calming Serum

Het calming serum breng ik aan voordat ik de crème aanbreng op mijn gezicht. Dit 2-fasen serum kalmeert de huid onmiddellijk en zorgt voor een ontspannen gevoel en een soepele huid. Je moet van tevoren het flesje goed schudden zodat de twee componenten gemengd worden met elkaar. Het serum is vrij vloeibaar en je hebt er ook niet veel van nodig.

Panthenol en allantoïne helpen de huid dieet te kalmeren en jojoba-olie hersteld de natuurlijke huidbarrière. Het serum trekt ook super snel in mijn huid. Een teken dat ik het echt nodig heb momenteel! Daarna breng ik nog een laagje van de calming cream aan.

Ingrediënten
AQUA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, SQUALANE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, BENZOPHENONE-3, SODIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, ALLANTOIN, ASCORBIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LINALOOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS FLOWER OIL, LIMONENE, PANTOLACTONE, CITRUS PARADISI SEED EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, FARNESOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT

babor skinovage

Conclusie

Hierboven zie je de substantie van de calming cream en van her serum. Zie je hoe vol deze crème is? Ook zit er een mooie glans in verwerkt. Ik ben in ieder geval dol op deze producten en ik gebruik ze dagelijks. Ze werken voor mijn huid echt heel goed en dankzij de calming cream heb ik geen last meer van droge plekjes in mijn gezicht. Wanneer het weer warmer word pak ik wel liever naar een minder rijke crème. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de prijs. De producten zijn niet goedkoop!

De calming cream kost €54,90 en het serum €53,90. De producten zijn o.a. verkrijgbaar in de webshop van Babor.

Heb jij al weleens iets van Babor gebruikt?

4 Reacties

 1. 24 januari 2019 / 20:23

  Ik heb wel eens wat van Babor gebruikt, maar dat is alweer een hele tijd geleden! Gebruik nu wat skincare van Biotherm. Als dit op is ga ik weer eens verder rondkijken, maar deze artikelen lijken me ook fijn.

 2. 25 januari 2019 / 21:52

  Wat fijn dat dit merk zo goed werkt voor je! Die Calming Cream ziet er heerlijk uit, zeg. Je krijgt wel echt een mooi product voor dat geld!

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2019 / 17:33

   Ja zeker weten. Dat dan weer wel! Ja het is ook echt een heerlijke crème! Welke gebruik jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: