Redken Color Extend Graydiant

Redken Color Extend Graydiant

Redken Color Extend Graydiant

Asblond en zilver haar is een populaire haartrend op dit moment. Het is één van de meest gevraagde haarkleuren bij de kapsalons. Wanneer je je haar geblondeerd hebt of in een assige grijstint hebt laten kleuren kom je er pas achter hoe lastig het is om de kleur mooi koel te houden. Zelf heb ik begin februari mijn haar weer in een astint laten verven. Ik ben dan ook altijd bezig met het testen van producten, die helpen om de kleur te behouden.

Redken Color Extend Graydiant

Redken heeft een nieuwe lijn uitgebracht speciaal voor grijze lokken. Color Extend Graydiant is een Anti-Yellow Shampoo en Silver Conditioner voor grijs en zilver haar. De violet shampoo neutraliseert ongewenste gele en oranje ondertonen die achterblijven in grijs haar nadat het natuurlijke pigment is verdwenen. De silver conditioner laat aangepaste, directe kleurpigmenten achter op de haarvezel, voor prachtig zilver haar met een mooie glans.

Redken Color Extend Graydiant

Redken Color Extend Graydiant Shampoo

Zilvershampoo herken je altijd aan een paarse fles. Dit komt omdat zilvershampoo ook een paarse kleur heeft. Wat ik zelf zo prettig vind aan de Redken Color Extend Graydiant lijn is dat de shampoo ook verzorgend werkt en niet uitdrogend zoals veel zilver shampoo’s wel kunnen doen. Ik laat de shampoo meestal tussen de 5 en 10 minuten inwerken.

In de shampoo zit helaas wel SLS. Dit zit in veel shampoo’s en ik merk er gelukkig niet veel van.

Redken Color Extend Graydiant

Redken Color Extend Graydant Conditioner

Ook de conditioner vind ik erg fijn. Ik ben altijd al wel een groot liefhebber van Redken geweest. In de shampoo en conditioner zit Amino Acid Complex en Direct Dyes. Aminozuur versterkt en verzacht de ruwe textuur van het haar. De formules frissen de kleur op, voeden en versterken het haar.

Hierboven de ingrediëntenlijst van de conditioner.

Links zie je de shampoo en rechts de conditioner. De shampoo is echt violet paars van kleur om de gele tint uit het haar te trekken en de kleur mooi koel te maken. De conditioner is zilverpaars van kleur.

Ik laat jullie even het resultaat zien met een foto van mijn lok. Hier zie je het helemaal goed op. Dit is mijn haar drie weken nadat ik het geverfd had. Zo zie je hoe snel een assige tint terugloopt. Er zit al best veel warmte in mijn haar en in mijn lok is dit het meeste aanwezig. Je ziet een paar koelere plukken door mijn lok lopen maar ook gele tinten.

Redken Color Extend Graydiant

Dit is het resultaat nadat ik mijn haar gewassen heb met de Redken Color Extend Graydiant. Wat een verschil hé? De tint is weer mooi koel en assig nu. Daarom is het goed onderhouden van je assige kleur zo belangrijk!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de Redken Color Extend Graydiant shampoo en conditioner. Mijn haar word er mooi zilvergrijs van. Ook verzorgt de shampoo mijn haar goed zonder het haar uit te drogen. Precies wat ik zoek in een goede zilvershampoo!

Heb jij weleens een assige haarkleur gehad? En hoe onderhoud jij deze kleur goed?

De Redken Color Extend Graydiant shampoo en conditioner kosten rond de €25,-. Ik zag dat ze in deze webshop nu in de sale zijn voor €12,95, aanrader!

3 Reacties

 1. Anne
  5 maart 2019 / 07:26

  Dat ziet er goed uit! Werkt dit ook op blond haar dat niet geverfd is?
  Liefs Anne

  • Marloes
   Auteur
   7 maart 2019 / 21:49

   Dankjewel Anne, Jazeker uit niet geverfd haar trekt het ook de warmte eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: