Recept: Shoarma Salade

shoarmasalade1

Recept: Shoarma Salade

Een salade met shoarma? Yep, dat is een combinatie die je misschien niet snel zult verwachten. Vorige week wist ik niet goed wat ik moest eten. Na een rondje in de AH liep ik met een zak sla, shoarma en wat groente naar huis. Sinds AH hun biologische assortiment heeft uitgebreid, hebben ze nog meer keuze uit heerlijke, pure producten. De shoarma zag er ontzettend lekker uit, en zo smaakte die gelukkig ook! De smaken combinaties die ik voor de salade heb gebruikt passen perfect bij elkaar. Benieuwd naar dit lekkere en makkelijke recept? Lees dan snel verder!

shoarmasalade2
Ingrediënten
– Eikenblad sla
– Granaatappel pitjes
– Geitenkaas
– Bacon
– Komkommer
– Lenteui
– Paprika
– Olijfolie
– Chilisaus
– Biologische shoarmareepjes

Was de sla van tevoren nog even goed. Maak de salade aan met een flinke scheut olijfolie. Snij ondertussen de groente in kleine stukjes, en bak het shoarma vlees in een pan gaar. Maak een bord op met de sla, komkommer, paprika en lenteui. Schep daarna de shoarmareepjes op de berg met sla, en giet er een klein beetje chilisaus overheen. Breek daarna de geitenkaas in kleine stukjes, en strooi ze over de salade heen. Bak de bacon lekker krokant in een koekenpan, en leg boven op de salade. Strooi als laatste nog de granaatappel pitjes over de salade heen voor een lekkere friszoete smaak.

shoarmasalade3
Eet smakelijk!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

17 Reacties

 1. 22 april 2015 / 07:09

  Ik ben heel benieuwd hoe dit smaakt! Mijn vriend is dol op shoarma en het is echt zijn lievelingseten. Misschien dat hij dit wel eens wil gaan proberen.

 2. 22 april 2015 / 07:56

  Het klinkt echt heel lekker! Weer eens iets anders dan je shoarma in een pita broodje 😉

 3. 22 april 2015 / 08:16

  Wat een lekker recept zeg! Die ga ik zeker eens uitproberen.

 4. 22 april 2015 / 08:22

  Wooooow dit klinkt echt méga goed en lekker! Heerlijke tip en prachtige foto’s!

 5. 22 april 2015 / 08:43

  Hmmm het ziet er heerlijk uit en zo klinkt het recept ook. Deze ga ik zeker namaken!

 6. 22 april 2015 / 10:03

  Dit lijkt mij echt een héérlijke combinatie! Shoarma is lekker, maar na een pita broodje ben ik het wel zat. Zo lekker fris klinkt heerlijk!

 7. 22 april 2015 / 10:35

  Hmmm wat een goed idee! Zelf hou ik iets meer van gyros, dus ik zou voor gyros gaan ipv shoarma. Maar het is toch leuk en lekker om te zien wat je er van hebt gemaakt!

 8. 22 april 2015 / 10:48

  Dit ziet er zo lekker uit. Ga het zeker eens proberen!

  XX

 9. 22 april 2015 / 11:23

  Klinkt heel lekker bijelkaar, daar had ik nog nooit over gedacht

 10. 22 april 2015 / 14:28

  Wat een lekker recept! Deze ga ik zeker eens uitproberen.

 11. 22 april 2015 / 17:28

  Dit lijkt me een lekkere salade! Ik zou denk ik dan alleen gaan voor Kip shoarma van de Aldi hihi, heerlijk spul.

 12. 23 april 2015 / 08:01

  Oehlala, dit ziet er als een heerlijk zomers gerecht uit <3

 13. 23 april 2015 / 08:07

  De salade ziet er heerlijk uit! Zelf hou ik niet van shoarma, maar ik zou het kunnen vervangen door spekjes :).

 14. 23 april 2015 / 14:16

  Kijk, DIT soort salade zou ik mijn verloofde nu nog wel kunnen aansmeren, hehe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: