Real Techniques Sculpting Set

Real Techniques Sculpting Set

Real Techniques Sculpting Set

Mooie make-up aanbrengen, begint bij goede kwasten. Die zijn onmisbaar! Real Techniques heeft zojuist een nieuwe set met kwasten uitgebracht. De sculpting set bestaat uit drie kwasten voor de finish van je make-up look. Er zit o.a. een sculpting brush, fan brush en setting brush in de set. Ook zit er een handig houdertje bij waar je de kwasten in kunt zetten. Ben je benieuwd wat ik van de kwasten vind? Lees dan snel even verder!

Real Techniques Sculpting Set
Real Techniques zijn by far mijn favoriete make-up kwasten. Ik heb inmiddels bijna alle sets al in mijn bezit, en ook de sponge gebruik ik erg graag. Voor degene die nog niet bekend zijn met Real Techniques: het merk is opgezet in 2011 door de bekende YouTube zusjes Sam & Nic, beter bekend als de Pixiwoos. De kwasten zijn van zeer goede kwaliteit, zien er mooi uit en zijn erg goed betaalbaar. Ik was dan ook helemaal enthousiast toen ik deze mooie set binnen kreeg.

Real Techniques Sculpting Set
De kwasten vallen lekker goed op door hun knalroze uiterlijk, gaaf! Pink is always a good idea! De kwasten hebben een groot zwart handvat en een fijne grip. Van links naar rechts zie je de:
– Setting Brush: de Setting Brush is een ontzettend veelzijdige en populaire make-up kwast. Je gebruikt deze kwast bijvoorbeeld om de huid onder je ogen af te poederen. Zo voorkom je dat concealer in de lijntjes van je huid trekt. Ook word de kwast gebruikt om highlighter aan te brengen.
– Fan Brush: de Fan Brush staat vooral bekend als highlighter kwast. Voor het aanbrengen van highlighter op de neusbrug en jukbeenderen is deze kwast ideaal. Ook gebruik ik zelf de fan brush om fall out van oogschaduw weg te vegen.
– Sculpting Brush: de Sculpting Brush gebruik je om de jukbeenderen, haarlijn en kaaklijn te benadrukken. De kwast kun je gebruiken om bronzer mee aan te brengen, en gelijk harde lijnen te vervagen en blenden. Deze kwast is echt heel erg fijn! Wel gebruik ik nog een grote poeder kwast van Real Techniques om er zeker van te zijn dat alles mooi overloopt in elkaar.

Real Techniques Sculpting Set
Conclusie
Ik ben erg tevreden met deze nieuwe aanwinst. De Real Techniques Sculpting Set bestaat uit drie hele fijne kwasten die ik echt iedere dag gebruik. Ze zijn onmisbaar voor een mooie make-up look. Vooral de Setting Brush is mijn favoriet! Daarbij is de kwaliteit van de kwasten gewoon erg goed, en blijven de haren lekker zacht. Zelfs na een aantal keer wassen. Top!

De Real Techniques Sculpting Set is o.a. verkrijgbaar bij The Make-up Spot en kost €29,99

10 Reacties

 1. 4 april 2017 / 06:18

  Ik heb deze set ook en toevallig stond mijn review gisteren online. Dit is één van de fijnste sets die ik tot nu toe van Real Techniques heb. Daarnaast zijn het ook gewoon plaatjes om te zien :-)!

 2. 4 april 2017 / 09:50

  Real Techniques zijn zulke fijne kwasten! Ik kende deze set nog niet!

 3. 4 april 2017 / 10:16

  Ik heb hier alleen de setting brush van en die gebruik ik dagelijks om het poeder onder mijn ogen aan te brengen. Heel fijn is ie! De andere twee lijken me ook echt toppers.

 4. Britt
  4 april 2017 / 12:13

  Dit lijken me hele fijne basis-kwasten, die altijd goed van pas komen!

 5. 4 april 2017 / 16:29

  Real Technique vind ik echt heel erg fijn, het schoonmaken is ideaal en ze drogen mega snel!

 6. 4 april 2017 / 19:59

  Real Techniques hebben echt hele fijne kwasten, ben benieuwd naar deze set!

 7. 4 april 2017 / 21:06

  Leuk setje kwasten! Hij komt op mijn wishlist.

 8. 4 april 2017 / 21:15

  Wat een mooie set kwasten, de Sculpting brush klinkt bijzonder goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: