Plog: Vrijdag 10/10

1
Goeiemorgen! Gisteren besloot ik spontaan om een dagje te ploggen. Dat was namelijk alweer een hele poos geleden. Ik werd rond 8.30 uur wakker, en maakte een lekker ontbijtje klaar met kwark, blauwe bessen, superfoods en pindakaas. Super lekker!

2
Na mijn ontbijtje kroop ik achter de laptop met een lekkere kop groene thee. Meestal begin ik met wat filmpjes kijken op YouTube, en daarna mijn favoriete blogs lezen. Ik zal binnenkort weleens een overzicht maken met mijn favoriete blogs! Na mijn thee momentje was het tijd voor mijn favoriete masker van Qiriness, en een warme douche!
4
Uitgebreid make-uppen. Dit vind ik zo heerlijk om te doen op mijn vrije dagje. Ik pakte mijn a la mode eyes palette van Too Faced er weer eens bij, en maakte een bronze/koper make-up look. Leuk voor de herfst! Ook föhnde ik mijn haren droog, want ik had even geen tijd om het aan de lucht te laten drogen.

5
Outfitje of the day met mijn Zara jas en Nike Air Max. De jas was alleen veel te warm, want het was heerlijk weer. Ik moest even wat boodschapjes halen bij Liddl. De koelkast was namelijk helemaal leeg. Liddl heeft zo’n fijn assortiment aan fruit en groente. Ik haal hier altijd de meeste boodschappen.

7
Toen ik thuis kwam was Jeroen ook net thuis van zijn werk. Dus gingen we samen even het centrum in. Boodschapjes doen bij de natuurwinkel en lekker wat lunchen.

8
Ik ging voor een munt thee en een tosti met groente, een gebakken ei en kaas. Erg lekker! ehm….happy cheatday 🙂

9
Na het lunchen nog even naar binnen bij Action en H&M. Bij Action nam ik deze Invisibobble look-a-like haar elastiekjes mee. Ik ben er erg benieuwd naar! Ook kwam ik dit leuke herfst vestje tegen bij H&M. Ik vind de kleuren combinatie erg mooi!

10
Ook stond ik nog even te twijfelen om het Chicks Love Food receptenboek te kopen, maar ik heb hem toch laten liggen. Ik denk dat het boek op mijn verlanglijstje gaat voor kerst :)!

12
Bij de Tuinen kochten we nog een grote emmer kokosvet. Kunnen we er voorlopig weer even tegenaan, hihi! Bij ons is zo’n grote emmer in 2-3 maanden alweer op. Na het shoppen ging ik aan de slag met het swatchen van nagellak. En dat ging niet helemaal goed, oeps. Ik heb het er ook nog niet uitgekregen, zelfs niet met aceton. Iemand ideetjes hoe je nagellak uit tapijt krijgt?

13
En kijk eens wie daar is! Mijn kleine, grote vriendin met haar mooie jurkje aan. Ilse kwam namelijk lekker een nachtje logeren bij ons. In de badkamer met de douche deur spelen vind ze het leukste om te doen. Ook nog even een selfie van ons drietjes!

14
Ilse is gek op pannenkoeken, en gelukkig wij ook. Dus ik ging aan de slag met bakken, en at ze zelf lekker met chocoladepasta. Nomnom! Absoluut mijn guilty pleasure!

16
Nadat we Ilse samen op bed hadden gelegd, en haar een verhaaltje uit het grote Jip&Janneke boek hadden voorgelezen plofte ik zelf in de bank met een bak Danio Vanille kwark en de Women’s Health. In de women’s health zat ook nog eens een leuke cadeaukaart van de Hello Fresh! Die ga ik binnenkort zeker eens bestellen. Leuk!

17
Lekker bloggen en youtube filmpjes kijken. En om 20.00 uur natuurlijk GTST kijken, met een lekkere kop munt thee. Wat kan ik genieten van een kop munt thee. Wie van jullie is er nog meer gek op? Na GTST heb ik samen met Jeroen nog naar de film Prisoners gekeken. En verder lekker op tijd in mijn bed gekropen. Heerlijk <3!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een plog te zien. Alvast een heel fijn weekend, geniet er lekker van!

liefsmarloes

lank

29 Reacties

 1. 11 oktober 2014 / 06:28

  Wat een leuke plog! Heerlijk die kopjes muntthee. Ik ben er zelf ook gek op !

 2. 11 oktober 2014 / 06:36

  wat leuk deze plog! ik vind die fake invisi bobble elastieken van action maar niks helaas:(

 3. 11 oktober 2014 / 07:10

  Wat leuk dat je zomaar een dagje hebt geplogd, het ziet er uit als een heerlijk ontspannen en gezellig dagje! Ik moet dit soort dagjes maar even uitstellen voor over een week, eerst de toetsweek doorkomen!

 4. 11 oktober 2014 / 08:25

  Aaaah wat heb je een heerlijke en ultieme relax dag gehad <3 Waren elke dagen maar zo! Ik ben benieuwd wat je van de Invisibobble look-a-likes gaat vinden!

 5. 11 oktober 2014 / 08:41

  Ik vind je plogs altijd leuk. Wat is die foto met jullie drieën super lief! Heerlijk zo’n relax dagje, dat ga ik vandaag doen;)

 6. 11 oktober 2014 / 08:56

  Elke dag ploggen, nee geintje maar vond het weer eens super leuk om te zien. GTST is ook mijn favoriete serie al vanaf ik klein ben

 7. 11 oktober 2014 / 09:08

  Wat tof dat je een dagje hebt geplogd! Wat is je nichtje lief! Ik hou trouwens helemaal niet van muntthee, na een bijna traumatische ervaring waar ik bijna in het stronkje munt stikte.. Doe mij maar gewoon een zakje om thee mee te zetten 😉

 8. 11 oktober 2014 / 09:10

  Leuk vestje bij de H&M! Wat een leuke plog, mag je van mij best vaker doen haha 🙂

 9. 11 oktober 2014 / 09:26

  Het boek van Chickslovefood ziet er goed uit! Ik heb hun eens op tv gezien en was het helemaal vergeten dat ze een boek hadden uitgebracht. Leuk dat je nichtje kwam logeren! Ik hou zelf niet van muntthee, maar die pannenkoeken met chocopasta klinken wel weer enorm goed :).

 10. 11 oktober 2014 / 09:43

  Wat een heerlijk dagje! Ik ben wel een beetje jaloers op je vrije vrijdagen. Lijkt me zo heerlijk om net een dagje extra vrij te hebben 🙂

  • Marloes
   Auteur
   11 oktober 2014 / 13:49

   De vrijdag vrij is inderdaad heerlijk! Ik zou stiekem niet meer zonder kunnen hoor. Hihi!

 11. 11 oktober 2014 / 09:52

  Leuke plog! Ik vind Ilse echt heel schattig, hihi. Die foto van jullie drie is lief!

 12. 11 oktober 2014 / 09:54

  Ik heb ook al een paar keer getwijfeld om het Chickslovefood kookboek te kopen, maar toch iedere keer niet. Ik denk dat hij ook op mijn verlanglijstje verschijnt 🙂

 13. 11 oktober 2014 / 10:46

  Oh Marloes, ik heb het zo vaak gezegd; maar wat is je nichtje een schatje! Echt een leukerd 😀 En wat balen van nagellak in het kleed, no! Hopelijk krijg je het er nog uit!

 14. 11 oktober 2014 / 11:50

  wat ziet het er leuk en gezellig uit allemaal met lekkere dingetjes! leuk is het toch dat kids met dingen kunnen spelen die gewoon in huis zijn!

 15. 11 oktober 2014 / 13:04

  Wat een leuke plog Marloes! 🙂 Ziet eruit als een fijne dag! Dat vestje van de H&M vind ik zo mooi! En bloggen en YouTube filmpjes kijken is echt heerlijk!

 16. 11 oktober 2014 / 13:32

  Wat een heerlijke vrije dag zo! Leuke foto van Jeroen, jou en Ilse, wat een schatje!

  • Marloes
   Auteur
   11 oktober 2014 / 13:48

   Ah dankjewel! Hihi, ja ze is echt super lief, en groeit zo hard!

 17. 11 oktober 2014 / 13:59

  Ik vind plogs altijd zo leuk :)! Wat superveel leuke fotootjes en wat een leuke dag :).

 18. 11 oktober 2014 / 16:26

  Super leuk artikel ! Zo’n topics zijn altijd leuk om te lezen 😀

 19. 11 oktober 2014 / 18:37

  Leuke fotos, ik vind dat vest van de H&M echt zo leuk!

 20. 11 oktober 2014 / 20:20

  Wat een leuke plog om te zien, heerlijk zo’n dagje <3 En wat is Ilse toch een schatje, onwijs mooie foto's! Vaker ploggen, want die van jouw zijn verslavend fijn!

 21. 11 oktober 2014 / 20:25

  Leuke plog! Ik vind make-uppen op mijn vrije dag ook heerlijk, maar make-uploos lekker een film kijken vin ik toch stiekem ook best fijn!
  Liefs, Ypie

 22. 11 oktober 2014 / 21:42

  Wat leuk zo een dagje in foto’s! Bij de lidl kan je inderdaad echt heel goedkoop groente en fruit scoren en ze hebben best veel verschillende dingen vind ik altijd!
  Liefs, Tessa

 23. 15 oktober 2014 / 14:16

  Leuk om te zien! Ik ben best benieuwd naar de elastiekjes van de Action en de vest van H&M is supermooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: