PLOG: Dagje Amsterdam

PLOG: Dagje Amsterdam

Hi allemaal! Gisteren had ik een dag vrij genomen van mijn werk, om naar Amsterdam te gaan. Er stond een leuk event op de planning bij MOOI PR en ik maakte foto’s in het mooie Amsterdam. Vandaag laat ik jullie in foto’s mijn dagje zien.


Ik werd gisterenochtend wat later wakker dan dat de bedoeling was. Ik had echt mega slecht geslapen. Om half 10 kwam ik uit bed en uiteindelijk ging ik rond 12 uur naar Amsterdam. ALs outfit droeg ik mijn nieuwe sweater van Chiquelle en high waisted jeans.


Op het station haalde ik snel een ontbijtje, want die had ik nog niet op. Ik ging voor een yoghurt en een vers sapje.


Aangekomen in Amsterdam! Op naar het event van MOOI PR.Er stonden een aantal merken die nog helemaal nieuw waren voor mij. Extra leuk om daarmee kennis te maken! De mooie producten van MADE.com vond ik erg gaaf! Ze hebben o.a. hele lekkere geurkaarsen maar ook prachtige meubels!


Het event werd gehouden op een hele mooie locatie, die lekker licht was van binnen.Ook maakte ik voor het eerst kennis met de make-up producten van het merk L.O.V. Dit word in Nederland verkocht bij ongeveer 40 verschillende Etos fillialen. De prijzen zijn net iets duurder dan Catrice en Essence. Maar nog steeds budget!


Hmmm.. lekkere macarons!


Dit hoekje ziet er zo leuk uit met die fluwelen stoeltjes.


Heerlijke gezichtsmaskers van MILU. Snel meer hierover op mijn blog.


Hier zijn de fijne haarproducten van het merk Maria Nila. Ik schreef er laatst al een review over op mijn blog. De color refresh maskers zijn ook heel leuk! Hier ben ik dan ook erg benieuwd naar. Hiermee kun je de kleur van je haar opfrissen. Dit blijft dan ongeveer 5-6 wasbeurten zitten.


Ook OPI komt met een nieuwe collectie: de GREASE collectie! Deze collectie is vanwege het 40-jarig bestaan van GREASE. Zo leuk! De namen en kleurtjes zijn ‘te gek’. Mijn nagels werden mooi gelakt in de pastelroze tint. My favorite!


Het event sloot ik af met een GIN TONIC. Niet mijn favoriete drankje maar het zag er wel erg leuk uit!


Na het event had ik zin om ergens te zitten. Even wat drinken en eten. Ik kwam al snel uit bij PLUK Amsterdam. Dit zat echt vlakbij het event zelf. Zo’n leuk tentje!


Na een uurtje bij PLUK te hebben gezeten, liep ik nog richting de stad. Ik wilde even bij Zara kijken, waar ik deze gave jas zag hangen. Zo mooi! Ze hebben zoveel leuke bohemian items <3


Ook kwam ik langs Stach gelopen. Een schattig winkeltje vol met lekkernijen!


Even een selfie in het toilet. Moet kunnen!


Om half 8 pakte ik de trein weer terug naar huis. Moe en voldaan! Op het station haalde ik nog quinoa sushi.


Om kwart over 9 was ik weer thuis. Helemaal kapot! Hakt er altijd wel in zo’n dagje Amsterdam. Veel lopen, sjouwen met spullen en lang aan het reizen.


Inhoud van de goodiebag met allerlei leuke producten die, die dag op het event stonden.


Na het uitpakken van de goodiebag sprong ik onder de douche, maakte ik de plog en ging ik lekker slapen. Vandaag moet ik nog een dagje werken bij de tandarts en dan is het weer weekend! Zoveel zin in. Het schijnt echt heerlijk weer te worden!

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend? Oja, wat vinden jullie trouwens van de edit op mijn foto’s van het event. Ik was een beetje aan het spelen geweest met Lightroom en filters. Hihi! 

HAPPY FRIDAY!

Share:

6 Reacties

 1. 6 april 2018 / 06:44

  Wat een gezellig dagje. Het event zag er leuk uit, mooie foto’s!

 2. 6 april 2018 / 10:05

  Wat leuk dat je naar dat evenement toe mocht! Ziet er leuk uit allemaal!

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:06

   Dankjewel voor je reactie Larissa x

 3. 6 april 2018 / 11:20

  Zag er mega leuk uit dat event. Gezellige plog!

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:04

   Dankjewel mop! Volgende keer gaan we samen weer eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: