Plog: Dagje Amsterdam + The Body Shop Event

itp
Hi iedereen! Afgelopen maandag had ik een dagje Amsterdam op de planning staan. Ik heb de hele dag door wat foto’s gemaakt met mijn Iphone, die ik vandaag in deze plog aan jullie laat zien. Benieuwd naar mijn dagje in Amsterdam? Kijk dan gezellig mee naar de plog!

IMG_7097
Goeiemorgen! Mijn ochtend begint thuis met een lekker ontbijtje; Griekse yoghurt met banaan en pure chocolade

IMG_7098
Om 9.00 uur stap ik op de trein richting Amsterdam centraal

5
Bij de Starbucks in Breda haal ik nog snel een groene thee met mint. Even opwarmen want het was goed koud!

IMG_7107
Hello Amsterdam! Wat een heerlijk weertje hier. Blauwe lucht en een lekker zonnetje! Ook op de dam is het nog vrij rustig. Vanuit hier loop ik door naar Salon B, waar ik om 11 uur een afspraak met Sue heb staan.

IMG_7106
Salon B zit echt middenin het centrum van Amsterdam. De ideale locatie!

IMG_7104
Ik ga weer voor een uitgebreide behandeling en kleuring, en zit tot ongeveer 3 uur ‘s middags in de stoel bij Sue.

IMG_7103
Tussendoor bestel ik een lunch bij de Drie Graefjes.

IMG_7105
Ik ging voor de geroosterde boterhammen met geitenkaas, walnoten en honing. Erg lekker!

IMG_7102
Ondertussen werkte ik ook nog wat aan mijn blog, en reageerde ik op de comments van een paar artikelen.

IMG_7113
Rond een uurtje of 3 stapte ik weer buiten, en was dit het eindresultaat.  Een mooie koele, assige blonde kleur. Nog een tikkeltje lichter dan de vorige keer. Ik ben er heel blij mee!

IMG_7108
Ik liep nog even de winkelstraat in en bij Douglas kocht ik een nieuwe lipstick van MAC. Ruby Woo! Een hele mooie rode kleur lipstick <3

IMG_7111
Verder haalde ik nog een frozen yoghurt met Nutella. Altijd goed! Hier had ik ondanks de kou zoveel zin in!

IMG_7112
Tegen half 6 liep ik terug naar het station. Hier had ik afgesproken met Tedje en Denise. We gingen met zijn drieën richting het event van The Body Shop.

IMG_7114
Dit werd gehouden bij de Westergasfabriek. Een erg mooie locatie!

IMG_7115
We maakten kennis met de nieuwe producten die eraan gaan komen. Ik kon helaas niets ruiken, omdat ik zo verkouden ben. Maar hij schijnt top te zijn, haha! Wanneer mijn reukvermogen weer terug is zal ik jullie laten weten wat ik van de producten vind. Op het event voelde ik me weer steeds beroerder voelen blegh. We zijn dan ook vrij snel weer naar huis gegaan.

IMG_7116
Nog even een selfie in de trein met Denise en Tedje! Het was een vermoeiende terugreis, want de IC direct had vertraging en reed maar tot Rotterdam waardoor we alsnog uit moesten stappen. Bij Rotterdam centraal trok ik nog een sprintje richting Etos om neusspray en zakdoeken te kopen. Jeetje, ik zat gewoon helemaal dicht. Echt niet grappig meer!

Rond een uurtje of 11/half 12 was ik uiteindelijk weer thuis en ben ik gelijk mijn bedje ingegaan. Wat een vermoeiend dagje zo! Binnenkort zal ik nog wel even een betere foto van mijn haar aan jullie laten zien.

Deze week kan het voorkomen dat er niet dagelijks een artikel online komt op de blog. Vanaf volgende week is dit weer wel!

24 Reacties

 1. 17 februari 2016 / 07:07

  Altijd leuk Amsterdam! Vervelend dat je je niet fit voelde maar je haarkleur is echt heel mooi! Beterschap!

 2. 17 februari 2016 / 08:02

  Leuke plog 🙂 Volgens mij was het een heel tof event!

 3. 17 februari 2016 / 08:27

  Leuk druk en vermoeiend dus. Hoop dat je jezelf snel beter voelt. Er is niks zo vervelend als verstopt zitten! Ben erg benieuwd naar je haar <3

 4. 17 februari 2016 / 09:12

  Wat vervelend dat je je niet zo goed voelde! Hopelijk voel je je snel helemaal weer beter. En ik ben trouwens reuze benieuwd naar die nieuwe producten van TBS <3

 5. 17 februari 2016 / 11:00

  Wat een leuke dag! Je haar ziet er super mooi uit. de Drie Graefjes wil ik nog steeds eens heen, al is het alleen al voor het lekkere gebak! Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten van the body shop. Liefs,

 6. 17 februari 2016 / 11:27

  Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten van je haar! Leuke foto’s ook om te kijken.

 7. 17 februari 2016 / 11:56

  Oh wat een super leuke dag is dit geweest! En de nieuwe Body Shop lijn ziet er in ieder geval prachtig uit, ik ben heel benieuwd! ^^

 8. 17 februari 2016 / 12:01

  Wat een leuke foto’s! Aah die Frozen Yoghurt Nutella ziet er wel heerlijk uit zeg!

 9. 17 februari 2016 / 13:12

  Wat een heerlijke dag heb je gehad. Yes, naar de kapper gaan is leuk! Ahh de laatste keer dat ik de Intercity Direct ‘pakte’ was het van Schiphol naar huis. Ik strandde ook in Rotterdam, maar dan tijdens de spits. Om dan nog 2 keer over te moeten stappen met al je koffers enzo is echt niet fijn!

  • Marloes
   Auteur
   18 februari 2016 / 15:43

   Oh no, das ook echt ellende inderdaad!

 10. 17 februari 2016 / 14:10

  Altijd leuk een dagje amsterdam en wat leuk ook dat je naar het event van the body shop ging!

 11. 17 februari 2016 / 14:15

  Dat zag er een heel leuk dagje uit vind ik! En ben benieuwd naar de geur van de nieuwe Body Shop producten. Heb altijd al gehouden van producten met rozengeur. Beterschap!

 12. 17 februari 2016 / 16:19

  Wat een leuk dagje maar balen dat je zo verkouden was! Ik vind je haarkleur ook erg mooi geworden!

 13. 17 februari 2016 / 17:23

  wat een leuke dag, alleen jammer dat je je niet goed voelde:( ben benieuwd naar goede foto’s van je nieuwe haar!

 14. 17 februari 2016 / 20:15

  Zo wat een toffe dag! Leuk om te zien 🙂

 15. 18 februari 2016 / 00:42

  Leuke plog, vond het leuk je tegen te komen bij The Body Shop!

  • Marloes
   Auteur
   18 februari 2016 / 15:40

   He Evelien! Ja dat vond ik ook! X

 16. 19 februari 2016 / 11:06

  Wat een heerlijke beauty dag zo in Amsterdam! Ik ben heel erg benieuwd hoe je haar geworden is, het ziet er zo al mooi uit en helemaal klaar voor de lente 🙂 Ook ben ik erg benieuwd naar de nieuwe lijn van TBS, het ziet er weer prachtig en veelbelovend uit 🙂

 17. 20 februari 2016 / 12:49

  Wat een leuke plog! Je haarkleur ziet er mooi uit, ben benieuwd naar nog meer foto’s. Hmmm zo’n frozen yoghurt met nutella, heerlijk!

 18. 20 februari 2016 / 15:40

  Wat een leuke foto’s en yumm die geroosterde boterhammen! Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan geitenkaas met honing en walnoten..:P

  • Marloes
   Auteur
   21 februari 2016 / 00:13

   Ja die combi is echt perfect, yum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: