Personal Update: Zomer & Klussen

Personal Update: Zomer & Klussen

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Vandaag weer even een korte update hoe het gaat met klussen in mijn appartement en wat mijn plannen voor deze zomer zijn. Half mei heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe appartement in Breda. Vanaf dat moment is het klussen ook begonnen. Het is een ruim appartement met drie slaapkamers, waar wel het één en ander aan moest gebeuren. Zo heb ik ervoor gekozen om een nieuwe badkamer, toilet en keuken erin te laten zetten en alle muren, plafonds, kozijnen en deuren moesten goed onder handen worden genomen. Het eerste klusweekend stond vooral in het teken van al het behang van de muren af trekken, inkopen doen bij de bouwmarkt, en de oude keuken en douche slopen. Een leuk werkje om te doen, haha! Inmiddels zijn we zo’n 5 weken verder en is de badkamer en toilet zo goed als klaar. Voor in de badkamer en toilet heb ik gekozen voor Portuguese tegeltjes. Deze vind ik zo ontzettend gaaf! Mijn vriend is erg handig en doet alles zelf. Zoals ik jullie in mijn wekelijkse ‘In the Picture’ al vertelde heb, had ik schilders ingehuurd, maar die kwamen afspraken niet na, of zelfs helemaal niet opdagen. Vorige week heb ik ze verteld dat ze niet meer hoefde te komen, en dit weekend ga ik dus zelf beginnen met het schilderwerk van de kozijnen en plafonds. Verder is de keuken inmiddels ook al binnen gekomen en word die hopelijk volgende week ergens geplaatst, als het schilderwerk daar klaar is. Eind juli heb ik een weekje vakantie en dan hoop ik er zeker in te zitten. Ik kan niet wachten om het helemaal naar mijn eigen smaak in te richten. Dat vind ik toch stiekem wel het allerleukste om te zien! Dan zal ik jullie ook zeker een kleine ‘home tour’ geven.

Verder is natuurlijk afgelopen woensdag officieel de zomer van start gegaan. Heerlijk hé? We hadden geen beter weer kunnen hebben! Eind juli heb ik een weekje vakantie genomen om te settelen in mijn huisje, en in september heb ik twee weken vakantie met mijn vriend. Hopelijk gaan we er dan nog even lekker tussenuit samen. Ik ben benieuwd of we een mooie zomer gaan krijgen in Nederland. Ik heb zoveel zin om lekker naar het strand te gaan. Love it! Uitwaaien, een hapje eten bij de strandtent, wandelen langs de zee. Daar kan ik echt van genieten!

Ik ben ook onwijs benieuwd wat jullie plannen zijn voor deze zomer, tell me!

5 Reacties

 1. Britt
  24 juni 2017 / 11:45

  Leuk! Ik ben heel benieuwd hoe het huisje uiteindelijk gaat worden! Fijne vakantie alvast!

 2. 26 juni 2017 / 08:39

  Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je hometour. Ik ga as. zaterdag trouwen (met erg slecht weer helaas) en maandag ga ik op vakantie naar Thailand (waar het weer op dit moment ook erg slecht is haha). Ik heb er, ondanks het weer, veel zin in. De rest van de zomer ga ik werken en misschien ben ik in september nog een weekje vrij :-).

 3. 26 juni 2017 / 15:14

  Ten eerste wat een geweldige jumpsuit heb je aan, hij is zo leuk! Verder leuke update. Ik kijk uit naar je hometour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: