Personal Update: Eindelijk Verhuisd!

Personal Update: Eindelijk Verhuisd!

Hi allemaal! Na wekenlang klussen ben ik afgelopen vrijdag dan eindelijk oververhuisd naar mijn nieuwe appartement in Breda. In mei kreeg ik de sleutel en in totaal zijn we zo’n 10-11 weken aan het klussen geweest. Een verbouwing van de badkamer, keuken, toilet en al het verf-en lakwerk is aangepakt. Het was een flinke klus met heel wat stress, maar het was het wachten waard! Nu ben ik nog druk bezig met dozen uitpakken en alles een plekje te geven. Zo fijn! Ik zal jullie alvast een kleine sneak peek geven van een aantal plekjes in huis.


De badkamer is klein maar fijn. Op de vloer wilde ik super graag Portugese tegeltjes, en die had ik gelukkig al heel snel naar mijn zin gevonden. Mijn vriend heeft alles zelf betegeld. Ik bof maar dat hij zo ontzettend handig is en alles zelf heeft kunnen doen. Van houten balken heeft hij een meubeltje gemaakt, waar ik zelf rieten mandjes van Ikea onder heb geschoven. Hier kan ik mijn beauty spulletjes kwijt die ik in de badkamer nodig heb. Inmiddels hangt er ook een spiegelkast boven de wastafel. Het hout hebben we in een laagje greywash gezet, die weer goed matcht met de tegeltjes.


Ik heb een vrij ruime woonkamer met glas-in-lood deuren naar de eetkamer die apart is. Om het wit een beetje te breken wilde ik graag één muur in huis een kleurtje geven. Dat is deze muur in de woonkamer geworden. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat en het is precies geworden zoals ik gehoopt had. Yay!

Ook ben ik verliefd op de keuken en de vloer die erin ligt. De keuken heb ik gekocht bij Ikea en is helemaal wit met een betonlook aanrechtblad. Boven de keuken komt nog een wandplank waar de maison jars op komen te staan. Over een tijdje komt er aan de andere kant van de keuken waarschijnlijk nog een kast waar ik wat extra bergruimte mee creëer voor servies, pannen en ander keukengerei.

Als alles helemaal af en ingericht is krijgen jullie uiteraard nog véél meer foto’s te zien van het appartement. Voorlopig zit ik nog even tussen de dozen en zijn er nog wat kleine dingetjes die afgewerkt moeten worden. Vanaf volgende week kunnen jullie in ieder geval weer nieuwe artikelen op mijn blog verwachten.

Fijne dag iedereen! 

17 Reacties

 1. 8 augustus 2017 / 06:55

  Wauw, wat is het al mooi zo. Ik vind vooral je vloeren erg mooi. Fijn dat je vriend zo handig is :-)!

 2. 8 augustus 2017 / 06:57

  Die tegeltjes zijn echt te leuk! Het ziet er heel mooi uit. Ik ben benieuwd naar verdere foto’s 🙂

 3. 8 augustus 2017 / 07:50

  Wat super fijn dat je eindelijk verhuisd bent! Vind de tegeltjes in de badkamer en de vloer in de keuken super tof. Geniet ervan!

 4. Simone
  8 augustus 2017 / 08:45

  Ooh wat fijn dat het zo goed als af is! Geniet van je nieuwe woning, veel geluk!

 5. 8 augustus 2017 / 09:27

  Het harde werken is écht beloond. Wat is het mooi geworden! Ik ben echt verliefd op de tegels die zijn gelegd <3

 6. 8 augustus 2017 / 09:50

  Wat een mooie vloer heb je erin liggen! Stiekem zucht ik nu wel een beetje hoor haha, ik wil ook zo graag verhuizen maar het zit er helaas nog niet in!

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:46

   Hihi, gaaf is ie he! Ah wat jammer! Komt vast wel snel X <3

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:38

   Thanx babe <3

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:38

   Ze zijn gewoon van de Hornbach 🙂

 7. 8 augustus 2017 / 20:31

  Fijn dat je verhuisd bent! Ik wens je veel geluk in je nieuwe woning!

 8. Rosanne
  8 augustus 2017 / 21:17

  Wow leuk zeg! En wat een mooie kleur verf in je woonkamer! Watvoor merk en kleur is het?

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:38

   Dankje Rosanne! Het is de kleur Pale Jade Green van Noir & Black <3

 9. 9 augustus 2017 / 08:09

  Ah wat is dit mooi allemaal! Het harde werken is het zeker waard geweest, heel tof!

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:37

   Dankjewel Justine! Lief van je! Is het zeker waar geweest 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: