Personal Update: De sleutel van mijn appartement!


Hi allemaal! Afgelopen vrijdag was het zover! Ik kreeg de sleutel van mijn nieuwe appartement in Breda. Om 10 uur had ik een afspraak bij de notaris voor het tekenen, en daarna kon ik sleutels in ontvangst nemen. Yeeey, zo blij mee! Eindelijk weer mijn eigen plekje. s’Middags was het gelijk tijd om te beginnen met het klussen. Er moet namelijk nog flink wat gedaan worden in het appartement.


Er komt een nieuwe keuken en badkamer in. De keuken heb ik gisterenochtend al besteld bij Ikea, en die word a.s. vrijdag al geleverd! Verder gaan we zaterdag de tegels halen voor de badkamer en toilet. Mijn vriend is super handig, en kan gelukkig veel zelf. Hij zet de keuken en badkamer er in, en de muren wilde ik graag uitbesteden dus dat laat ik doen. Ze zijn namelijk in vrij slechte staat, haha! Gisteren heb ik overal het vliesbehang eraf gehaald, en dat was best nog een werkje. Verder zal ik de komende weken wat minder actief zijn op mijn blog, en druk zijn in mijn appartement. Jullie kunnen dus wel regelmatig een leuke klus update verwachten :)!

Hele fijne zondag allemaal! Geniet van het mooie weer.

8 Reacties

 1. 21 mei 2017 / 09:55

  Gefeliciteerd! Heel veel plezier! Ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien!

 2. 21 mei 2017 / 10:13

  Ahhh zo fijn! Gefeliciteerd met je nieuwe plekje en hopelijk ga je het daar heerlijk hebben. Klusse!

 3. 21 mei 2017 / 10:33

  Wat gaaf! Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

 4. 21 mei 2017 / 11:37

  Fijn dat je de sleutel hebt lieverd! Succes met klussen!

 5. Britt
  21 mei 2017 / 12:27

  Wauw, gefeliciteerd Marloes! Ik hoop dat je een mooie plek krijgt en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

 6. 21 mei 2017 / 21:02

  Ziet er goed uit! Ik wens je veel verbouwplezier en veel succes. Goed om te horen dat je vriend zo handig is, veel van verbouwen in het algemeen is niet aan mij besteed.

 7. 22 mei 2017 / 10:13

  Wat ontzettend fijn, veel geluk met je nieuwe plekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: