Personal: Mini Blog Break

Personal: Mini Blog Break

Hi lieve allemaal! Hoe gaat het met jullie? Zoals jullie aan de titel al wel kunnen lezen hou ik vanaf nu af aan een kleine blog break van een week of twee! Ik ben zo druk met klussen in mijn appartement, dat ik mijn aandacht niet helemaal bij het bloggen kan houden. Over een week of drie hoop ik in mijn nieuwe appartement te wonen, dus ik kan echt niet meer wachten! Ook werk ik gewoon van dinsdag t/m vrijdag natuurlijk, dus momenteel heb ik een beetje weinig vrije tijd. Wanneer ik in mijn appartement zit kunnen jullie uiteraard weer nieuwe blogjes verwachten! Er staat zoveel leuks te wachten! Misschien dat ik tussendoor wel gewoon de wekelijkse ‘In the Picture’ ga plaatsen. Maar dan zien jullie dit vanzelf!

Geniet van deze mooie zonnige dagen en tot over twee weken!

Share:

10 Reacties

 1. 6 juli 2017 / 08:30

  Heel veel succes met klussen en kijk uit naar je nieuwe blogs!

 2. 6 juli 2017 / 10:45

  Heel veel succes met klussen in je appartementje! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. xx

 3. 6 juli 2017 / 10:54

  Helemaal begrijpelijk, neem je tijd en tot snel!

 4. 6 juli 2017 / 10:57

  Snapt iedereen! Heel veel succes , het zal vast heel mooi worden allemaal!

 5. 10 juli 2017 / 12:35

  Heel veel succes met het klussen! Logisch dat je dan even een break inlast, het moet ook allemaal wel leuk blijven natuurlijk. Werken én klussen lijkt mij al pittig genoeg 😉

 6. 26 juli 2017 / 11:38

  Goed van je! Even helemaal focussen op de verhuizing. Ben benieuwd of het nieuwe appartement je bevalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: