Perfect Biker look

biker look

Perfect Biker look

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn favoriete herfst outfit zien. In de herfst en winter kies ik voor comfortabele outfits en draag ik vrijwel nooit een rokje of jurkje. Toch vind ik dat wel heel erg leuk maar een broek en trui zitten gewoon het allerlekkerst! Who’s with me? 

biker look

Laatst ging ik samen met mijn moeder op zondagochtend wandelend naar de stad en het was echt heerlijk rustig op straat. Zo fijn! Dat is dan weer het voordeel als je vroeg op pad gaat.

Ik droeg een stoer biker lookje met een legging en trui van H&M, biker boots van Sacha en mijn favoriete jas van dit moment. Ik kan zo de motor op! Sinds mijn moeder een nieuwe camera heeft ben ik echt verliefd op de mooie foto’s die ze maakt. Het is trouwens een full frame camera dus dan is een 50mm lens ook echt 50mm. Top, die wil ik nu dus ook, haha! Jammer genoeg hangt er ook een prijskaartje aan ;-). Even sparen nog! Kijk je mee naar de outfit? 

biker look
biker look
biker look

Ik heb iets met strepen truien de laatste tijd. Ik vind ze zo leuk! Je ziet ze ook heel veel in de winkels hangen momenteel. In de winter vind ik een schipperspetje ook erg prettig om te dragen. Mijn haar waait niet alle kanten op als ik hem op heb en het is nog lekker warm ook. Deze neem ik dus mooi mee naar NYC! De biker boots blijven ook favoriet. Ze zitten lekker en zijn stoer! Je kunt ze werkelijk onder iedere outfit dragen. 

Dragen jullie ook graag stoere outfits of ga je liever voor casual of netjes? 

Outfit Details 

Trui – H&M
Jas – Zara
Legging – H&M
Biker boots – Sacha 
Petje – H&M
Tas – ComeGetFashion 

Wat vinden jullie van de biker look? 

3 Reacties

  1. 13 december 2018 / 23:48

    Wat een stoere outfit. De bikerlook is mijn favoriete look. Mijn tweede look is een sportlook.

  2. 14 december 2018 / 08:51

    Heel mooi jasje, toch ook leuk zo’n black/grey outfit ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: