Outfit: Zomerse Ruffle Dress

Outfit: Zomerse Ruffle Dress

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? Door de drukte heen heb ik af en toe gelukkig nog wel tijd om outfit foto’s te schieten. De laatste tijd loop ik vaker rond in mijn klus outfit dan in gewone outfits, maar ach…hoort erbij, nog even doorbijten ;-)! Vorige week toen het nog heerlijk warm weer was, trok ik mijn nieuwe ruffle dress aan. Ik ben dol op dit soort wijdere off shoulder jurkjes. Zo lekker zomers en ze zitten nog eens erg lekker ook! Ik kocht dit leuke jurkje een tijdje terug bij Stradivarius in Marbella. Het enige nadeel is dat het dunne stofje vrij snel kreukt. Draag het jurkje met leuke sneakertjes of sandalen eronder en je bent helemaal summer proof! Ik combineerde het jurkje met mijn boho hoed van Zara en nieuwe tas van DKNY, die ik laatst bij de Bijenkorf bestelde. Ik vind hem zo mooi, hij is gemaakt van prachtig leer. Het is echt het ‘perfecte’ maatje voor een tas. Niet te groot, en zeker niet te klein! Deze tas zullen jullie nog vaak terug gaan zien in outfit posts! Kijk je mee naar de complete outfit?Outfit Details
Jurkje – Stradivarius
Sandalen – H&M
Hoed – Zara
DKNY Tas – Bijenkorf
Armbanden – SIX
Horloge – Fossil

Wat vinden jullie van de Ruffle Dress? En hoe zou jij het jurkje combineren?

10 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 06:12

  Ik vind je jurkje echt zo leuk. Mooi formaat tas inderdaad. Leuke outfit :-)!

 2. 14 juni 2017 / 07:19

  Wat een schitterende foto’s en een onwijs mooi jurkje! Leuk die kraag met ruffles!

 3. 14 juni 2017 / 09:57

  Hele leuke outfit! Ik moet nog steeds een leuk zomerhoedje aanschaffen. Het staat jou heel tof!

  • Marloes
   Auteur
   16 juni 2017 / 15:20

   Super lief, thanx Loes X

  • Marloes
   Auteur
   16 juni 2017 / 15:18

   Ahw super lief! Thanx babe <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: