Outfit: Zomerse blouse van Lofty Manner

Outfit: Zomerse blouse van Lofty Manner

Hi allemaal! Zijn jullie weer een beetje afgekoeld? Vorige week toen het nog een dagje mooi weer was, ging ik met mijn moeder naar de stad. We brachten een bezoekje aan de mooie Merkxtuin. Een prachtig plekje in de stad om foto’s te maken. Het is er zo lekker rustig! Ik droeg mijn nieuwe blouse uit de najaarscollectie van Lofty Manner. De kleuren vind ik prachtig en zelf ben ik dol op off-shoulder. Ook de ruffles geven een romantische finish aan de blouse. De blouse is lichtgroen van kleur en is versierd met mooie grote witte bloemen. Hij is een klein beetje transparant, waardoor hij lichtjes doorschijnt. Pretty! Zeker in combinatie met een zongebruinde huid, staat dit zo zomers! Mag het zonnetje nog even terugkomen?
Outfit Details
BlouseLofty Manner
Rokje – Mango
EspadrillesSacha
Riem – H&M
Oorbellen – Stradivarius

 

Wat vinden jullie van de blouse? En zijn jullie bekend met Lofty Manner?

Share:

13 Reacties

 1. mieke | mieksmind
  28 augustus 2018 / 08:12

  Ik vind dat je een leuke outfit aan hebt, ik zou het zelf ook dragen!

 2. Lesley | My Little Happiness
  28 augustus 2018 / 08:28

  Wat een leuke zomerse outfit heb je aan! Staat je goed.

  • Marloes
   Auteur
   28 augustus 2018 / 19:39

   Lief, dankjewel Lesley!

  • Marloes
   Auteur
   28 augustus 2018 / 19:37

   Dankjewel Laura <3

 3. 28 augustus 2018 / 18:59

  Love the blouse!!! en echt heel leuk gecombineerd met het witte rokje, hopelijk nog een aantal mooie Zomerse dagen om dit outfitje te kunnen dragen.

  • Marloes
   Auteur
   28 augustus 2018 / 19:37

   Thanks Vera! Leuk om te horen. Nou ik hoop het ook! Volgens mij kan ik dit vanaf zondag weer dragen 😉

 4. 30 augustus 2018 / 14:38

  Hij is heel leuk, maar ik kan niet zo goed tegen dat soort stofjes in de zomer. Ik kan er dan niet fancy uit zien zonder me kapot te zweten in zo’n truitje.

 5. 31 augustus 2018 / 11:23

  Wat een lekkere luchtige outfit! Heel erg leuk om te zien. Ik vind de riem die je erbij om hebt ook heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: