Outfit: Yaya Blouse Dress

yaya blouse dress

Outfit: Yaya Blouse Dress

Goedemorgen! Deze week sla ik mijn wekelijkse ‘In the Picture’ even over omdat ik nog op vakantie ben. Volgende week komt er dus een extra lange diary online met véél vakantie foto’s van Samos. Hoe was jullie weekend?

Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie klaar staan. Ik draag een item uit de nieuwe collectie van Yaya. Misschien zijn jullie al wel bekend met dit mooie merk. Het is een blouse dress in een mooie groene kleur. Ik moest er even aan wennen maar eigenlijk is hij wel heel leuk. Ik vind de print ook en kleur ook erg mooi! De blouse dress kun je in de zomer nog lekker dragen met sandalen of slippers en in de herfst met een stel leuke biker boots eronder. Ik maakte de outfit foto’s samen met mijn moeder op een prachtig plekje, op maar tien minuten van huis af. Bizar dat je soms zo dichtbij nieuwe plekken ontdekt! Kijk je gezellig mee?

yaya blouse dress

yaya blouse dress


Het voelt een beetje alsof ik op een heel groot plein in Italië sta. Een mooie kerk op de achtergrond geheel in oude stijl. Prachtig! Rondom het plein bevinden zich appartementen. Je zou hier maar wonen! Zo fijn en rustig. Ontdekken jullie weleens nieuwe plekjes dichtbij huis?

Outfit Details
Jurk – Yaya
Sandalen – Sacha Shoes
Tasje – Zara

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Yaya dress?

7 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2018 / 14:15

   Dankje Kelly! Fijn weekend X

 1. 7 augustus 2018 / 11:12

  Wat een toffe jurk! Hé Oudenbosch, haha, dat herken ik wel 😉

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2018 / 14:14

   Dankjewel! Haha, ja ik was hier gewoon nog nooit geweest op dit plek! Jij wel?

 2. 11 augustus 2018 / 14:55

  Ik hou echt enorm van dit soort jurken. Ik vind de kleur je ook echt heel erg goed staan! Ik kende het merk nog niet maar ik ga het zeker eens bekijken.

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:34

   Wat lief Nicole, dankjewel! Dit is ook het eerste item van dit merk wat ik heb. Ben er ook erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: