Outfit: Winter Wonderland

Outfit: Winter Wonderland

Goedemorgen! Ik blik nog even terug naar de maand december. Half december lag er een flinke pak met sneeuw in Nederland. Ik vind het heerlijk om lekker door de sneeuw te wandelen en heb uiteraard ook nog outfit foto’s gemaakt. Het was echt ontzettend koud die dag. Dat merkte ik goed aangezien ik natuurlijk veel te koud gekleed was, haha ;-). Alles voor een outfit foto! Deze outfit post was ik stom genoeg helemaal vergeten om met jullie te delen. Vandaar dat jullie deze post nog tegoed hebben. Kijk je mee?

Outfit details
Jas – My Jewellery
Rokje – My Jewellery
Top – My Jewellery
Laarzen – Loavies
Schipperspet – H&M

Ben jij ook zo gek op sneeuw?

7 Reacties

 1. 10 januari 2018 / 06:29

  Hele mooie foto’s en ik vind je jas geweldig!

 2. 10 januari 2018 / 07:10

  Wat een mooie foto’s, leuke flashback! Vind je jas echt heel tof, die lijkt me heerlijk warm ook.

 3. 10 januari 2018 / 09:21

  Wat een GEWELDIGE foto’s! Dat moest in Caps Lock want wauw wat prachtig! Ik heb zelf geen foto’s gemaakt in de sneeuw en dat is zo’n gemiste kans. Je outfit is echt geweldig, ik ben verliefd op je jas! Malou x

 4. 10 januari 2018 / 13:24

  Mooie foto’s! Ik ben helemaal weg van je jas en pet, loveeee it!

 5. 10 januari 2018 / 13:31

  Wat een leuke foto’s! Ik ben helemaal weg van je jas en pet, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: