Outfit: Winter Vibes

outfitwinter11Hello Saturday! Tijd voor een nieuwe winterse outfit post. Nu het kouder word buiten, kan ik stiekem niet wachten tot het gaat sneeuwen. Ik ben dol op sneeuw! Afgelopen weekend hadden we prachtig weer. Koud, maar wel met een heerlijk zonnetje erbij. Mijn moeder was zo lief om outfit foto’s te schieten. Ik ben al een poosje op zoek naar leuke winterjassen, maar heb tot nu toe de ‘perfecte’ nog niet gevonden. Deze grijze fluffy jas draag ik nog steeds erg graag. Verder droeg ik mijn nieuwe grijze jurkje van Vila, samen met mijn favoriete over the knee boots van dit moment. Ik draag de laatste tijd vaker jurkjes dan broeken. Ik vind jurkjes gewoon veel lekkerder zitten, haha! Kijk je mee naar de complete outfit?

outfitwinter10

outfitwinter5

outfitwinter8kopie

outfitwinter15

outfitwinter14

Outfit Details
Jurkje – Vila
Oversized spijkerjack – Get Drezzed
Overknee boots – Loavies
Tasje – ComeGetFashion
Jas – H&M
Zonnebril – RayBan

Ik ga vandaag druk aan de slag met dozen inpakken, en alles klaarmaken voor de verhuizing volgende week. Wat zijn jullie plannen voor het weekend? Fijn weekend!

5 Reacties

 1. 10 december 2016 / 15:16

  Super leuke outfit heb je aan! En volgens mij hebben wij dezelfde laarzen hihi.

 2. 12 december 2016 / 16:44

  Een hele mooie outfit, liefde voor de jas en de laarzen! <3

 3. 16 februari 2017 / 15:42

  Het staat je weer super! Prachtige jas.

  Groetjes,

  Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: