Outfit: Warme Teddy Coat

Outfit: Warme Teddy Coat

Hi allemaal! Twee weken geleden ging ik lekker wandelen in het bos vlakbij mijn huis. Ik had stiekem verwacht dat het al kouder weer zou zijn en dat de bladeren aan de bomen al verkleurd waren. Dit was nog helemaal niet het geval! Het bos zag er echt nog ‘zomers’ uit. Ik moest en zou mijn nieuwe warme Teddy coat aantrekken maar die was nog véél te warm natuurlijk, haha!

Toch kan ik het niet laten om hem alvast aan jullie te laten zien. Hij zit zo lekker en is perfect als het kouder weer is straks. Deze week komt de zomer nog even terug en wordt het zelfs 26 graden. Bizar! Kijk je mee naar de outfit foto’s? Bijna alles is weer van H&M, oeps! Zou H&M misschien mijn favoriete winkel zijn?

Het was echt een perfecte middag voor een fijne boswandeling. Ik ben de natuur steeds meer gaan waarderen en vind het heerlijk om lekker buiten te zijn. Je gedachte verzetten en leegmaken! Ik draag een mom jeans die een beetje los valt bij de billen. Verder heb ik de outfit gecombineerd met een riem van H&M, shirtje van Zara en blazer van H&M. Ik vind de ruitjes print van de blazer zo leuk! Het zou zo een vintage blazer uit de kast van mijn moeder kunnen zijn. Zij had vroeger namelijk precies zo’n blazer! Teddy coats zijn echt heerlijke knuffel jassen. Aanrader voor de herfst en winter dus ;-)!

Heb jij een Teddy Coat in de kast hangen?

8 Reacties

 1. 10 oktober 2018 / 06:19

  Leuke outfit. De teddy coat staat je goed. Het groene vestje vind ik ook heel moo!

 2. 10 oktober 2018 / 06:46

  Mooie outfit en foto’s! Heerlijk zo’n boswandeling, ik kan daar ook zo van genieten.

 3. 10 oktober 2018 / 09:44

  Wat een fijne jas! En de blazer die je aan hebt vind ik ook heel gaaf!

 4. 10 oktober 2018 / 14:08

  Wat een heerlijke jas heb je aan zeg! Teddy coats zijn zoooo leuk! Ik vind je outfit ook weer echt enorm mooi en stijlvol. Je hebt echt zo’n leuke smaak!

  • Marloes
   Auteur
   10 oktober 2018 / 20:09

   Wat leuk om te horen Nicole, super lief! <3

 5. 10 oktober 2018 / 22:29

  Staat je erg goed, lekker warm ook he.. heerlijk! je hebt zo’n heerlijke stijl

  • Marloes
   Auteur
   11 oktober 2018 / 20:45

   Ah wat lief Rachel, dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: