Outfit: Teddy coat van My Jewellery

Outfit: Teddy coat van My Jewellery

Ook deze herfst en winter ontkom je niet aan de Teddy coat trend. Teddy coats zijn heerlijke jassen met een hoog knuffel gehalte. Een jas om in weg te kruipen en het fijne lammy achtige stofje is lekker zacht en pluist niet! De jas bestelde ik bij My Jewellery. Ik ben gegaan voor een beige kleur. Die kleur jas heb ik namelijk nog helemaal niet. Meestal kies ik voor grijs of zwart. De kleur vind ik wel mooi staan bij mijn haarkleur. Zeker in combinatie met een zwarte outfit matcht dit erg mooi. In het midden van de jas zitten zwarte knopen. Zo kun je de jas dichtdoen als het buiten echt ‘koud’ is. Dan zou ik er waarschijnlijk ook nog een mooie sjaal bij dragen. Kijk je mee naar de rest van de foto’s?

Wat vinden jullie van de Teddy jassen? Is dit een jas die jij snel zou dragen?

9 Reacties

 1. Mar
  14 november 2018 / 08:36

  Ik vind ze zo leuk! Ik heb al een bruinige gekocht maar overweeg om ook een zwarte te kopen. Heb ook al een groene bontjas dus eigenlijk wel genoeg jassen, maar ben jassen verslaafd aan het worden haha.

  • Marloes
   Auteur
   14 november 2018 / 21:38

   Ah leuk! Haha ja verslavend he jassen ;-)! Ik draag zelf ook het liefste iedere dag een andere!

 2. 14 november 2018 / 19:49

  Oeh, leuke jas! Ik vind de trend erg leuk, zou het alleen zelf niet snel dragen. Voornamelijk omdat je ze nu echt overal ziet; dan vind ik het toch wat minder om zelf te dragen.

  • Marloes
   Auteur
   14 november 2018 / 21:38

   Dankjewel Kelly! Ja dat begrijp ik wel, je ziet ze inderdaad veel!

 3. 14 november 2018 / 23:34

  Staat je weer goed marloes, mooie foto’s ook weer!

  • Marloes
   Auteur
   21 november 2018 / 12:49

   Lief, dankjewel Rachel <3

 4. 15 november 2018 / 08:33

  Wauw je foto’s!! Ik ben echt dol op de Teddy Coat trend, heerlijke jassen!

 5. 15 november 2018 / 12:49

  Wat een mooie foto’s!! Zelf nog geen teddy coat maar hij ziet er zo ontzettend zacht uit. Ik heb er nu een op mijn wishlist staan.

 6. 15 november 2018 / 18:57

  Ik zou het niet snel dragen omdat ik me dan net zo’n beer voel, maar jou staat hij onwijs mooi. Leuk gecombineerd ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: