Outfit: Sweet in Pink

sweet in pink

Outfit: Sweet in Pink

Goedemorgen! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Vandaag staat er een nieuwe outfit post klaar waar jullie vorige week een kleine sneak peek van hebben kunnen zien op mijn blog. Ik had twee weken geleden een super leuke roze streepjes trui besteld bij My Jewellery waar ik helemaal blij mee ben. Ik vind hem zo leuk en hij zit ook echt heerlijk! De trui is gemaakt van een lekker zacht en dik stofje. Perfect voor dit winterse weer. Dennis en ik maakte vorig weekend een wandeling naar de stad en kwamen uit bij deze mooie voordeur waar we deze outfit foto’s maakte. Kijk je mee?

sweet in pink

sweet in pink
Het zwarte rokje is ook vrij nieuw en draag ik de laatste weken regelmatig. Het is een wat hoger model die in de taille zit met een elastieken band. Mijn overknee boots vind ik goed bij deze outfit passen. Het maakt de outfit net wat eleganter. De fluffy jas is nog steeds een groot favoriet van mij. Deze kocht ik alweer zo’n drie jaar geleden bij de Primark!

sweet in pink

sweet in pink

Outfit Details

Trui – My Jewellery
Rokje – My Jewellery
Boots – Loavies
Jas – Primark
Tasje – Zara
Muts – H&M

 

Wat vinden jullie van deze outfit? Zijn jullie ook zo gek op fluffy jassen?

7 Reacties

 1. 29 januari 2018 / 07:01

  Mooie outfit, staat je goed! Fluffy jassen zijn ook mijn favoriet!

 2. 29 januari 2018 / 10:38

  Echt een leuke outfit! Misschien moet ik me ook eens aan zo’n fluffy jas wagen, want het ziet er zo leuk en lekker warm uit.

 3. 29 januari 2018 / 17:24

  Wat een leuke outfit! Dat rokje staat super leuk met de overknee boots! X

 4. 29 januari 2018 / 17:25

  Leuke outfit! Die trui ligt ook al in mijn winkelmandje haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: