Outfit: Sunday Funday

sunday funday

Outfit: Sunday Funday

Goedemorgen! Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie klaar staan. Als het op zondag een beetje lekker weer is, loop ik graag een rondje buiten. Love Sunday’s! Heerlijk om door de stad te slenteren en dit te combineren met foto’s schieten voor mijn blog en Instagram. Dit is toch wel één van de grote voordelen sinds ik in Breda woon. Ik beweeg veel méér dan voorheen. Ik ga overal lopend of op de fiets naartoe en kan hier zo van genieten! Outfit foto’s schieten in Breda is ook een stuk leuker dan in mijn vorige woonplaats, want in de stad kom je iedere keer de leukste plekjes tegen. Vorig weekend was het natuurlijk carnaval en liepen we vooral tussen de verklede mensen, haha! Het was een koude zondag maar het zonnetje scheen wel. Echt perfect! Ik droeg mijn warme, zachte furry jas met nieuwe laarzen van Sacha Shoes. Ik heb dit keer voor even heel wat anders gekozen! Witte enkellaarsjes met een kleine hak en studs erop. In het begin moest ik even wennen aan de kleur maar eigenlijk vind ik ze super gaaf! De laarsjes zijn makkelijk te combineren onder een rokje of met een jeans. Ook zijn dit laarsjes die je in de zomer nog door kan dragen. Kijk je mee naar de complete outfit?

sunday funday


sunday funday
sunday funday

 

Outfit Details

Top – H&M
Rokje – H&M
Laarzen – Sacha Shoes
Tas – ComeGetFashion
Jas – H&M
Schipperspet – Zara

Zou jij kiezen voor witte enkellaarsjes?

9 Reacties

 1. 20 februari 2018 / 06:54

  Wat een leuke outfit! Ik vind de witte laarsjes heel leuk!

 2. 20 februari 2018 / 09:00

  Leuk! En inderdaad eens wat anders, witte laarsjes! Ik heb zelf nog nooit een paar gehad, maar staat je erg leuk!

 3. 20 februari 2018 / 09:38

  Ik vind witte laarsjes best een gewaagde keuze, maar het staat je zo goed! Leuk gecombineerd!

 4. Edith-Sofia
  20 februari 2018 / 11:05

  Super mooie foto’s! Vind je laarsjes heel leuk.

  • Marloes
   Auteur
   22 februari 2018 / 22:50

   Thanx meid! Super lief van je! X

 5. Sarah
  20 februari 2018 / 14:00

  Je furry jas ziet er zo ontzettend comfortabel én stijlvol uit. Heerlijk. Meteen ook verliefd op je witte laarsjes. Top outfit!

  • Marloes
   Auteur
   22 februari 2018 / 22:50

   Ah wat lief, dankje girl X

 6. 23 februari 2018 / 20:45

  Leuke outfit! Ik denk alleen niet dat ik die schoenen zelf snel zou kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: