Outfit: Summer Nights in Santorini

Outfit: Summer Nights in Santorini

Vandaag laat ik jullie alweer de laatste Santorini outfit post zien. Op één van onze laatste avonden gingen we lekker uiteten bij een heerlijk authentiek Grieks restaurant. Achter ons appartement zat een heel schattig straatje tussen de witte huisjes bedekt met mooie bloemen. Typisch Grieks! Ik droeg deze avond mijn nieuwe blouse van Lofty Manner. Het is een zwarte blouse met mooie roze bloemen erop. De blouse is gemaakt van een lekker dik en stevig stofje. Ik vond hem zo leuk staan boven mijn spijkerrokje. Ook ben ik blij dat ik mijn favoriete enkellaarsjes bij had. Deze zitten zo lekker! Bij de outfit droeg ik mijn schoudertasje van ComeGetFashion. Ik denk dat jullie dit tasje inmiddels al wel kennen ;-). Kijk je mee naar de outfit foto’s?


Outfit Details
BlouseLofty Manner
Spijkerrokje – H&M
Riem – H&M
Schoenen – Bronx
Tasje – ComeGetFashion
Sieraden – MyJewellery

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blouse?

8 Reacties

 1. 11 oktober 2017 / 06:59

  Hele leuke outfit, ik vind de blouse heel leuk! Is ook echt mijn stijl.

 2. 11 oktober 2017 / 07:21

  Prachtige foto’s, ik vind je rokje erg gaaf!

 3. 11 oktober 2017 / 07:59

  Super leuke outfit en wat een prachtige blouse! De locatie ook, love it!

 4. 11 oktober 2017 / 10:59

  Wat een mooie outfit, vind je spijkerrokje echt heel erg leuk! Mooie combinatie!

 5. 11 oktober 2017 / 11:16

  Staat je superleuk! Hopelijk kunnen we komend weekend nog zulke items aan als het weer mooier weer wordt!

 6. 11 oktober 2017 / 17:06

  Leuke outfit had je aan en mooie foto’s weer!

 7. Britt
  12 oktober 2017 / 16:22

  Ik ben ontzettend jaloers op je mooie gebruinde kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: