Outfit: Studded Boots

Outfit: Studded Boots

Hi allemaal! Kunnen jullie je deze laarsjes nog herinneren? Het waren echt mijn favoriete laarsjes van afgelopen winter en daarom heb ik ze nu ook in het zwart besteld. Ze hebben een fijne voering aan de binnenkant waardoor ze warm zijn. Ze lopen ook zo lekker! De zwarte enkellaarsjes combineer je erg makkelijk onder een outfit. Ze zijn gemaakt van leer en helemaal bedekt met studs. Hierdoor creëer je een stoere look. In de outfit van vandaag heb ik ze gecombineerd met een zwarte pantalon, beige sweater, leren biker jasje en mijn DKNY tas. Een fijne casual look die perfect is voor iedere dag! Kijk je mee?
Deze outfit zou ik ook goed kunnen combineren met een paar mooie pumps. Dat maakt de look wat minder stoer en netter. Verder draag ik bij de outfit mijn horloge van Rosefield en kettinkjes van LUZ.Vorige week heb ik mijn hele garderobe uitgeruimd en ontzettend veel weggedaan en te koop gezet. Ik was toe aan veel nieuwe items. Een opgeruimde kledingkast geeft echt zo’n goed gevoel. Zo kom je er ook achter wat je allemaal nog hebt en nog kunt dragen. Zo heb ik een aantal goede basics bewaard en de rest aangevuld met nieuwe sweaters, pantalons en een goede jeans. Nu ben ik nog op zoek naar een leuke winterjas maar die heb ik helaas nog niet gevonden. Is jullie herfst garderobe al up-to-date?

 

 

Outfit Details
Sweater – Zara
Pantalon – H&M
EnkellaarsjesSacha
Tas – DKNY
Horloge – Rosefield
Ketting – LUZ

11 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 12:44

  Heel leuk lookje en ik vind je laarsjes heel tof!

  • Marloes
   Auteur
   3 oktober 2018 / 23:31

   Dankje Lindsey <3

 2. 3 oktober 2018 / 13:33

  Superleuke outfit! Ik vond je laarsjes in het wit al leuk vorig jaar, maar ik vind deze denk ik nog leuker. Ik ga ze op mijn wishlist zetten, hopelijk komt het er dit najaar van om ze te kopen!

  • Marloes
   Auteur
   3 oktober 2018 / 23:23

   Dankje Simone! Ja zwart is net even iets makkelijker om te combineren. Ze zitten ook zo lekker, aanrader hoor!

 3. 3 oktober 2018 / 16:11

  Heerlijke outfits heb je toch! Ik wil eigenlijk jou hele garderobe wel hebben haha. Ik herken de lokatie in Princenhage 😉 super leuk.

  • Marloes
   Auteur
   3 oktober 2018 / 23:22

   Ah zo lief! <3 Ja leuk daar he! Echt leuk om te shooten daar!

 4. 3 oktober 2018 / 18:55

  Wat een toffe laarsjes, gave outfit! 🙂

  • Marloes
   Auteur
   3 oktober 2018 / 23:21

   Dankje meid! X

 5. 5 oktober 2018 / 14:40

  Wat een leuke laarsjes! Heel tof gecombineerd ook, staat je goed! 🙂
  xx

  • Marloes
   Auteur
   6 oktober 2018 / 21:24

   Dankjewel X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Outfit: Studded Boots

studded boots

Outfit: Studded Boots

Goeiemorgen allemaal! Wat zijn jullie plannen voor het weekend? Afgelopen week was het perfect winter weer. Buiten lekker koud vriesweer, met een heerlijk zonnetje erbij. Ik schoot wat nieuwe outfit foto’s met mijn nieuwe studded buckle boots van Nelson schoenen. De boots zijn van Bronx, en ik ben er helemaal happy mee. Ik was al een hele tijd op zoek naar dit soort buckle boots. Ze zijn stoer, maar toch ook heel makkelijk te combineren. Brrr..tijdens het shooten van de outfit foto’s was het super koud. Maar de laarsjes maken heel veel goed. Haha! Kijk je mee naar mijn outfit foto’s?

studded boots

studded boots

studded boots

Outfit Details
Trui – H&M
Jeans – H&M
Sjaal – H&M
Boots – Nelson

Heel fijn weekend allemaal, geniet ervan!

10 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 08:05

  Wat een toffe boots! Echt heel mooi. Ik vind je top ook heel mooi. Fijne look weer :-)!

 2. 28 januari 2017 / 09:32

  Waaauw wat een prachtige foto’s! Je schoenen zijn ook heel tof!

 3. 28 januari 2017 / 20:57

  Wat een leuke outfit! Die schoenen staan je enorm leuk!

 4. 31 januari 2017 / 17:13

  Wat een leuke outfit! Super stoere laarsjes.

  • Marloes
   Auteur
   31 januari 2017 / 22:06

   Lief, dankjewel Nicole!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: