Outfit: Strolling in the city

Outfit: Strolling in the city

Good morning! Sinds ik in de stad woon vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar nieuwe plekjes om outfits te shooten. Zo kom ik op onbekende plekjes en mooie, schattige straatjes. Zo leuk! Vorige week was weer zo’n dag. Ik ging er lekker op uit met vriendlief en toen we richting de stad fietste kwamen we op dit leuke plekje terecht. Ik droeg een nieuw outfitje met mijn nieuwe espadrilles van Sacha en top van Delousion. Mijn nieuwe schoenen lopen zo ontzettend lekker! Net pantoffeltjes dankzij de heerlijke flexibele zool. Echt een aanrader als je op zoek bent naar fijne zomerschoenen die ook nog eens lekker lopen. Normaal gesproken loop ik in de zomer alleen maar op slippertjes of sandalen. Maar deze espadrilles ga ik zeker weten nog heel veel dragen! Ik kan ook echt niet meer wachten tot mijn vakantie eind september. Zoveel zin om allerlei zomer outfits aan te trekken. Kijk je mee naar de complete outfit post?

De top is lekker zomer en zwierig. Ik ben echt dol op off shoulder tops! Het maakt je outfit net iets specialer. De top is gemaakt van een luchtig stofje, waardoor hij ook ideaal is om te dragen op warme dagen. Ook leuk om te combineren met een shortje. Ik droeg er mijn favoriete jeans van Zara onder. Deze kocht ik vorig jaar en draag ik nog steeds ontzettend veel.

Outfit Details
Top – Delousion
Jeans – Zara
Espadrilles – Sacha Shoes
Tas – Zara
Zonnebril – Polette
Horloge – Fossil
Haar – LuxuryForPrincess 

Wat vinden jullie van deze outfit?

13 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 06:32

  Hele leuke outfit. Ik draag ook heel graag espadrilles, deze zijn heel mooi.

 2. 24 augustus 2017 / 06:42

  Leuke outfit. Ik vind je espadrilles tof!

  • Marloes
   Auteur
   24 augustus 2017 / 22:02

   Dankjewel babe <3

 3. 24 augustus 2017 / 10:58

  Wat een prachtige outfit! Staat je heel mooi. En ik ben heel benieuwd waar in Breda je deze foto’s hebt gemaakt, het ziet er heel leuk uit!

  • Marloes
   Auteur
   24 augustus 2017 / 22:01

   Dankjewel Loes! Lief van je :). Die is gemaakt in het straatje bij de Camera Express vlakbij de Ginnekenstraat. Ken je dat?

 4. 24 augustus 2017 / 14:59

  Heel leuk! Vind vooral je espadrilles heel mooi, met die dikkere zool!

  • Marloes
   Auteur
   24 augustus 2017 / 22:00

   Ah dankjewel Simone! Ja hier ben ik ook echt heel blij mee. Ze lopen als wolkjes <3

 5. 24 augustus 2017 / 22:05

  Leuke outfit, zeker die shirt ziet er meer dan geweldig uit!

 6. Ria
  28 augustus 2017 / 15:13

  Mooie fotoserie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: