Outfit: stripes kind of mood

Outfit: stripes kind of mood

Hi allemaal! Over een kleine twee weken begint de herfst officieel. Ik heb inmiddels mijn zomer outfits al zoveel gedragen, dat ik zin heb in oversized sweaters, lange mouwen en laagjes. Vorige week zondag was de temperatuur ook erg lekker en ik ging ik met mijn moeder erop uit om outfit foto’s te maken. Bij H&M shopte ik laatst deze leuke seersucker top, die je kunt opknopen aan de onderkant. Ik combineerde de top met een witte ripped jeans en mijn favoriete sneakers van Puma. Deze sneakers kreeg ik net voor de zomer binnen van de webshop Ziengs maar had ik nog bijna niet gedragen omdat toen het warme zomerweer begon. De sneakers zitten super comfortabel en lopen heerlijk. Ze hebben een groot lint als veter, waar ook streepjes in verwerkt zitten. Zo leuk! Dit matcht super goed met de top die ik draag. Kijk je mee naar de complete outfit?
Ik draag de laatste tijd ook heel vaak een haarband in mijn haar. Dit vind ik zo leuk om mee af te wisselen! Laat de herfst maar komen! Dragen jullie weleens een haarband?

 

Outfit Details
Top –
H&M
Jeans –
H&M
Tas –
Zara
Zonnebril -Polette
Haarband –
Atelier des Femmes
Puma sneakers –
Ziengs

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

11 Reacties

 1. 12 september 2018 / 07:19

  Super leuke outfit. Staat je goed. Ik ben vooral fan van je haarband 😀

 2. 12 september 2018 / 10:03

  Ik ben altijd in de stemming voor streepjes, haha! Mooie outfit!

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2018 / 20:40

   Thanx Lindsey <3

 3. 12 september 2018 / 14:52

  Super leuke outfit! Vind het hele setje echt gaaf. Ook ik ben toe aan warme truien en laarsjes.

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2018 / 20:40

   Dankje Vera! Lief van je. X

 4. 12 september 2018 / 16:19

  Hele leuke top en outfit! Ik kijk ook echt uit naar de herfst om weer truien te mogen dragen. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   12 september 2018 / 20:40

   Dankjewel José! Nou echt he, heerlijk is dat <3

 5. 15 september 2018 / 14:52

  Echt een hele leuke outfit dit. Ik vind het heel erg tof hoe je die witte broek zo combineert. Dat vind ik altijd heel erg lastig!

  • Marloes
   Auteur
   16 september 2018 / 23:43

   Wat lief, dankjewel Nicole! Ook leuk om een witte broek met dit weer te combineren met een leuke trui of blouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: