Outfit: Spring Vibes

spring vibes

Outfit: Spring Vibes

Good Morning! Stiekem heb ik de lente in mijn bol. Vorige week zijn we al een klein beetje verwend met een voorproefje op het voorjaar. Samen met mijn moeder ging ik op pad om foto’s te schieten en het was echt zo lekker buiten, dat ik niet eens een jas aan hoefde te trekken. Echt genieten!  Ik kreeg ook nog eens deze prachtige off-shoulder top binnen van de webshop Lofty Manner. Deze top met streepjes is zo leuk! Ik heb gekozen voor een kleur die nog niet in mijn kledingkast voorkomt: rood! Ik draag nooit iets met rood maar nu ben ik helemaal verliefd op deze kleur! Eigenlijk best vreemd want van rode lipstick kan ik weer geen genoeg krijgen. Deze mooie blouse past echt perfect bij het voorjaar wat eraan zit te komen. Zeker in combinatie met mooie hakken en een goede ripped jeans. De mouwen hebben een pof-effect en de blouse draag je off-shoulder. Dit geeft een beetje een sexy effect! Krijg jij al een beetje spring vibes van deze outfit?

spring vibes

spring vibes

spring vibes

 

Outfit Details
Top – Lofty Manner
Ripped Boyfriend Jeans – H&M
Hakken – Sacha Shoes
Rayban zonnebril – Sunglasses Shop
Oorbellen – My Jewellery

Wat vinden jullie van deze lente outfit? En draag jij weleens een rood kledingstuk?

14 Reacties

 1. 13 maart 2018 / 07:13

  Een hele mooie outfit. Staat je goed! Ik heb eigenlijk ook geen rood in mijn kledingkast. Geen idee of de kleur mij staat 🙂

 2. 13 maart 2018 / 09:37

  Wat een mooie outfit! Stoer, maar ook mega vrouwelijk. I like it!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:31

   Dankjewel babe <3 X

 3. Britt
  13 maart 2018 / 15:28

  Ik vind dat blouse zo ontzettend mooi!

 4. 13 maart 2018 / 17:41

  Staat je zo goed! Hele mooie foto’s. Ik vind vooral de top echt geweldig.

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:31

   Zo lief je reactie Nienke! Dankjewel <3 X

 5. 13 maart 2018 / 18:54

  Wat een super leuke outfit! De schoenen zijn echt mooi!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:31

   Wat lief, dankjewel girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: