Outfit: Spring Mood

spring mood

Outfit: Spring Mood

Hi allemaal! Nu het voorjaar is heb ik zoveel zin om te shoppen. Inmiddels heb ik al heel wat kleurrijke items aan mijn garderobe toegevoegd. Ook zal ik binnenkort een shoplog laten zien met nieuwe items die ik bij H&M heb besteld. Vorige week ontving ik twee nieuwe blousejes van het merk Garcia. Beide blousejes zijn ze zo leuk en net even wat anders dan ik normaal draag. Een beetje stoer maar toch ook weer stijlvol en netjes! Love it! Afgelopen zondag hadden we een Paasbrunch bij mijn zus thuis. Na de brunch ging mijn moeder nog even mee naar buiten om outfit foto’s te schieten (lief!).  Het was erg koud buiten maar de outfit is al helemaal in ‘Spring Mood‘. Ik combineerde de witte streepjes blouse met een donkere jeans en witte sneakers. Verder droeg ik er ook een mooie pastelroze tas bij. Een beetje kleur is altijd een goed idee ;-). Kijk je mee naar de complete outfit?

spring mood
spring mood

spring mood
Het outfitje is vrij casual maar toch is het een outfit waar ik mijzelf erg prettig in voel. Een jeans kun je natuurlijk op talloze manieren combineren. Zelf combineer ik een jeans graag met een blouse, sweater of blazer. Ik ben nog op zoek naar een jeans met lichte wassing, die niet gescheurd is en wat baggy valt. Mochten jullie weten waar ik deze jeans kan vinden, let me know!

Outfit Details
Jeans – Zara
Sneakers – Sacha
Blouse – Garcia
Tas – Duifhuizen
Zonnebril – Sacha
Happy Wednesday

9 Reacties

 1. 4 april 2018 / 06:25

  Heerlijke outfit, lekker casual. Je ziet gewoon dat het blousje lekker zit :-). De tas en sneakers vind ik ook erg leuk!

 2. 4 april 2018 / 07:04

  Een hele mooie outfit! Het blousje is echt heel gaaf!

 3. 4 april 2018 / 09:04

  Ik ben echt fan van je blouse, wat is deze tof!

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:07

   Ah dankjewel lieverd. Snel weer eens daten <3

 4. 6 april 2018 / 23:46

  Wat een mega leuke en frisse outfit zeg, liefde voor die blouse in combinatie met die jeans en sneakers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: