Outfit: Shooting Stars

Outfit: Shooting Stars

Outfit: Shooting Stars

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Afgelopen week heb ik weer heel wat nieuwe outfits geshoot. Ik heb zoveel leuke items binnen gekregen waaronder dit gave rokje met sterrenprint. Toen ik vorige week ging uiteten samen met mijn ouders droeg ik dit rokje gecombineerd met een warme sweater. Die was vorige week namelijk heel hard nodig, haha! Bij het rokje draag ik mijn favoriete fake fur coat van H&M, enkellaarsjes van Sacha en baret en tasje van Zara. De outfit hebben we geshoot bij Beer & Barrels in Breda. Zo’n toffe plek! Kijk je mee naar de complete outfit?

Outfit: Shooting Stars

 

Outfit Details
Sweater – H&M
Rokje – ComeGetFashion
Enkellaarzen – Sacha Shoes
Jas – H&M
Baret – H&M

 

Kijk jij ook zo uit naar het voorjaar?

9 Reacties

 1. 6 maart 2018 / 07:01

  Wat een mooie outfit. Ik vind het sterrenprintje erg leuk.

 2. 6 maart 2018 / 07:15

  Toffe outfit! Leuk die jas weer. Ik heb hem ook nog ergens in de kelder liggen.. Misschien toch maar weer eens aantrekken

  • Marloes
   Auteur
   7 maart 2018 / 07:12

   Dankje Dionne! Ja dit blijft mijn favoriete jas. Hihi!

  • Marloes
   Auteur
   7 maart 2018 / 07:11

   Dankjewel Femke! <3

 3. 6 maart 2018 / 12:02

  Geweldige outfit is dit! Ik vind je rokje echt geweldig en de faux fur is er echt heel erg tof bij. Superleuk gedaan! Malou x

 4. 6 maart 2018 / 14:03

  Super leuke outfit! Ook heel leuk gecombineerd 🙂 Ik heb ook nog een sterrenrokje en dacht eigenlijk dat deze meer geschikt was voor de feestdagen, maar ik vind hem zo heel leuk gecombineerd voor ‘normaal’!

  • Marloes
   Auteur
   7 maart 2018 / 07:11

   Dankjewel! Haha ja dat dacht ik eerst ook. Ik heb ook een sterrenbroek en die draag ik stiekem toch ook nog best vaak nu!

 5. 6 maart 2018 / 14:29

  Ik vind dat printje heel erg leuk. Je ziet er goed uit in die outfit, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: