Outfit: Shades of Grey

Outfit: Shades of Grey

Afgelopen dagen is het nogal grijs en grauw weer buiten. Stiekem heb ik ook wel weer zin in het voorjaar en de langere dagen. Laatst paste ik mijn outfit mooi aan op het weer. Helemaal in het grijs! Ik droeg mijn nieuwe pantalon van de H&M gecombineerd met een heerlijke warme trui, mijn schipperspet en all time favorite fake fur jas. Ik ben nog steeds zo gék op oversized truien. Ze zijn cosy, warm en comfortabel. Perfect voor koude winterdagen. Kijk je mee naar de complete outfit post?Outfit Details

Fake Fur Jas – H&M
Coltrui – H&M
Pantalon – H&M
Laarzen – Sacha Shoes
Tas – Zara
Pet – Zara

 

Zijn jullie al een beetje toe aan het voorjaar? En wat vind jij van deze grijze outfit? 

9 Reacties

 1. 18 januari 2018 / 06:28

  Hele leuke outfit! Ik vind het petje ook zo gaaf staan. En ik heb zeker wel zin in het voorjaar. Kom maar op 🙂

 2. 18 januari 2018 / 09:58

  Leuke outfit, staat je goed! En jaaaa: zo’n zin in het voorjaar, kan niet wachten!

 3. 18 januari 2018 / 10:24

  Mooie outfit, het ziet er mega cosy uit maar toch ook heel stylish! Staat je mooi!

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2018 / 18:39

   Dankjewel <3 X

 4. 18 januari 2018 / 17:35

  Die trui ziet er echt heerlijk uit, toffe outfit weer Marloes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: