Outfit: rokje van SuperMusthave

rokje van SuperMusthave

Outfit: rokje van SuperMusthave

Hallo lente! Wat ben je heerlijk. Afgelopen weekend was weer echt genieten! Met deze temperaturen vind ik het fijn om met blote benen rond te lopen. De combinatie van een rokje met stoere cowboy boots en een oversized sweater vind ik zo leuk. Het rokje ontving ik laatst van de nieuwe webshop SuperMusthave. Ik ben dol op de leuke aztec print en hij zit ook super lekker dankzij de elastiek aan de bovenkant. Hij past ook perfect bij mij cognac cowboy boots. Kijk je mee naar de complete outfit?

rokje van SuperMusthave
rokje van SuperMusthave
rokje van SuperMusthave

Vorige week kreeg ik ook een nieuwe portemonnee van het merk MICMACBAGS binnen. Deze hebben jullie gisteren ook al in het artikel van de Fashion Blogbox voorbij zien komen. Het rokje kun je in de zomer combineren met een leuk shirtje of top. Eventueel een biker jasje erop en klaar! Voor nu vind ik hem wel heel gaaf met een sweater.

Je kunt dit toffe rokje nu bestellen met een leuke kortingscode! Als je de code MARLOES15 gebruikt bij je bestelling krijg je 15% korting op je aankoop in de webshop.

Dit artikel bevat kleding die ik ontvangen heb van een webshop

4 Reacties

 1. 10 april 2019 / 06:57

  Een heel mooi rokje, leuk met de cowboy boots.

 2. 11 april 2019 / 11:51

  Wauw wat een prachtige outfit zeg, hier hou ik van!

  • Marloes
   Auteur
   15 april 2019 / 22:21

   Dankjewel Bertine, lief van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: