Outfit: Ready for this new year

Outfit: Ready for this new year

Hi allemaal! We zitten gewoon in het jaar 2019. Januari is aangebroken en ik heb enorm veel zin in dit nieuwe jaar! Inmiddels ben ik weer terug uit New York en ben ik druk bezig met het editen van alle New York foto’s. Het was echt zooo leuk! Ik heb weer genoeg inspiratie opgedaan, weet wat ik wil met mijn blog en deel binnenkort wat plannen met jullie in een apart artikel. Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie die lekker basic is. Kijk je mee?

Net voordat we vertrokken naar New York had ik nog met mijn moeder afgesproken om naar de stad te gaan. Ik had namelijk nog een paar nieuwe truien nodig omdat het flink koud was in New York. We maakte gelijk nog wat foto’s bij een mooie kerstboom die in de stad staat. Toevallig stond daarnaast een oliebollenkraam. Hoe lekker! Daar moest ik er natuurlijk één van proeven. De glitterbroek die ik draag is van H&M en de roze trui kocht ik in de sale bij Vero Moda. De schoenen zijn van Loavies (oud) en de jas van Zara. De muts is van Lofty Manner en de leopard haarband die ik op twee foto’s draag van Bundie Hair Goodies.

Outfit Details
Trui – Vero Moda
Broek – H&M
Schoenen – Loavies
Muts – Lofty Manner
Haarband – BundieHairGoodies

Share:

6 Reacties

 1. 4 januari 2019 / 08:56

  Leuke outfit. Ik ben heel benieuwd naar je blog ideeen.

  • Marloes
   Auteur
   4 januari 2019 / 16:30

   Dankjewel meid! Ik ben inmiddels weer terug!

 2. 6 januari 2019 / 14:32

  Wat een mega gezellige foto’s zo met die kerstboom. Ook echt een toffe outfit weer!

  • Marloes
   Auteur
   8 januari 2019 / 17:52

   Dankjewel Nicole! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: