Outfit: postcard from Paris

Hello Friday! Het is weer bijna weekend. Mijn eerste werkweek na de vakantie zit er weer op. Ik heb nog een hele hoop foto’s van Parijs voor jullie klaar staan. Ook zullen er nog wat artikelen over Parijs online komen, waarin ik leuke tips geef. Kijken jullie mee naar een hele fijne en comfortabele outfit, die ik tijdens onze citytrip in Parijs droeg?

Tijdens onze laatste dag in Parijs gingen we naar Pont Alexandre III. Dit is de allermooiste brug van Parijs! Vanaf de brug heb je ook een mooi uitzicht op de Eiffeltoren.

In Parijs kocht ik bij Zara een hele fijne broek, uit de nieuwe collectie. Hij zit super comfortabel en heeft een stiek in de taille. De broek is gemaakt van een dunne, zachte stof waardoor hij ook perfect gedragen kan worden met warm weer. Bij de outfit droeg ik een simpel wit shirt, met een gevlochten bohemian tas. Onder de broek draag ik zwarte leren sandalen van Sacha.

Voordat we moesten uitchecken, dronken we nog wat op het terras. Franse terrassen zijn toch echt het allerleukst! Hoe mooi zijn deze stoeltjes?

Outfit Details

Top – H&M
Broek – Zara
Zonnebril – RayBan
Sandalen – Sacha

Zijn jullie weleens in Parijs geweest? En wat is jullie favoriete plek in de stad?

Share:

6 Reacties

 1. 16 augustus 2019 / 09:40

  Hele mooie outfit! Parijs is mijn favoriete stad en ik kom er regelmatig. Ik ga graag naar Jardin du Luxembourg en de Marais.

 2. 19 augustus 2019 / 07:14

  Hele mooie outfit, ik vind dit soort broeken zo leuk! Ik ga ergens in september/ oktober waarschijnlijk ook nog even weg met mijn man. Ik ben aan het twijfelen waar we naartoe gaan. Misschien toch nog snel naar Londen, want geen idee wat een harde Brexit zou betekenen voor het makkelijk naar Londen gaan. Of wordt het toch Parijs of een andere stad? Als ik dit zo zie denk ik meteen PARIJS!

  • Marloes
   Auteur
   30 augustus 2019 / 22:50

   Hihi jaaaa naar Parijs 😉

 3. 8 september 2019 / 12:54

  Ah ja, prachtig die stoeltjes! Ik wil ze ook in mijn eigen huis, maar zoiets heb ik nu nog nooit gezien in een Nederlandse winkel. Genieten hoor, je foto’s van Parijs. Ik denk dat wij er zo ongeveer in dezelfde periode waren dit jaar;-) We gaan elk jaar weer terug.

  • Marloes
   Auteur
   8 september 2019 / 22:56

   Oh wat heerlijk zeg! Het is ook een stad die je nooit beu raakt, haha! Ja leuk zijn ze he! Ik heb ze toevallig bij Sissy Boy gezien laatst in de sale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: