Outfit: Pink Sweater

Outfit: Pink Sweater

Laatst ging ik met Denise een dagje naar Amsterdam voor een event en om wat outfits te shooten voor Instagram. De laatste tijd spreken wij regelmatig af om gezellig samen foto’s te maken. Wij weten namelijk precies van elkaar hoe we onze foto’s willen hebben. En nog een pluspunt: ik kan ook wat mooie items van Denise gebruiken voor op de foto ;-). Zo had zij haar mooie fake fur jas bij en een prachtig tasje van Furla. Het tasje paste perfect bij mijn laarsjes! Ik draag zelf juist veel lange jassen in de winter maar een kortere jas vind ik ook net zo tof! Ook draag ik mijn favoriete roze sweater die ik laatst heb gekocht. Ik heb er wel een lange mouw t-shirt onder gedaan want het was zo koud in Amsterdam!

De outfit is stylish maar toch ook comfortabel. Echt een fijne casual look voor iedere dag! Toevallig was het ook de laatste dag dat de ijsbaan op het Museumplein stond. Daar hebben we ook gelijk foto’s gemaakt!Het was voor mij ook de eerste keer dat ik naar de ijsbaan op het Museumplein ging. Hij was echt een stuk kleiner dan ik had verwacht. Ben jij hier weleens geweest?

Outfit Details
Sweater – Shoeby
Jeans – Zara
Laarsjes – Sacha Shoes
Tasje – Furla
Jas – NA-KD
Schipperspet – H&M

Wat vinden jullie van deze outfit?

Share:

10 Reacties

 1. 13 februari 2019 / 06:16

  Mooie sweater. Deze look stat je goed! Handig als je dan ook wat mooie items kunt lenen haha!

  • Marloes
   Auteur
   13 februari 2019 / 17:29

   Haha ja dat is echt ideaal! 😉

  • Marloes
   Auteur
   13 februari 2019 / 17:26

   Leuk om te horen, dankjewel Edith!

  • Marloes
   Auteur
   13 februari 2019 / 17:26

   Wat lief, dankjewel X

 2. 15 februari 2019 / 21:46

  Wat een heerlijke outfit weer en echt hele mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: