Outfit: Pink suit van NA-KD

pink suit

Outfit: Pink suit van NA-KD

Tegenwoordig zie je ze overal: pakken! Zelf ben ik een groot liefhebber van pakken. Het is een hype die begin vorig jaar is begonnen en nu nog steeds on trend is. Je kunt een pak combineren met hakken eronder voor een nette/business look. Maar met sneakers of enkellaarsjes vind ik pakken ook erg mooi! Afgelopen zomer liet ik jullie ook al een outfit post met pak zien.

Laatst kreeg ik een bestelling van NA-KD Fashion binnen en daar zat dit toffe oudroze pak bij. De kleur vind ik echt heel erg mooi! Benieuwd hoe ik the pink suit combineer? Kijk dan snel verder!

pink suit
NA-KD
NA-KD

NA-KD is echt één van mijn favoriete webshops geworden. Ze hebben een ontzettend groot aanbod aan kleding en accessoires. Ook verkopen ze talloze verschillende merken, echt top! Toen ik vorige week met Denise in Amsterdam was, gingen we deze leuke outfit shooten. Bijna alles wat ik draag is van NA-KD, behalve het t-shirt. De zonnebril is ook echt een favoriet. Lekker oversized!

Outfit Details

Pink suitNA-KD
T-Shirt – Vero Moda
SneakersNA-KD
Tas – NA-KD
Zonnebril – MVMT
Kettinkjes – Club Manhattan

Verder heb ik nog een leuke kortingscode voor jullie NA-KD. Met de code MARLOES15 krijg je nu 15% korting op de gehele collectie van NA-KD.

Wat vind jij van de pakken trend?

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een bedrijf

3 Reacties

  1. 3 april 2019 / 10:11

    Heel mooi pak! Ben ook fan van pakken, maar heb er zelf geen. Oudroze vind ik ook altijd een fijne kleur, grijp ik regelmatig naar in de rekken.

  2. 3 april 2019 / 14:07

    Wauw wat een prachtige outfit zeg, je ziet er weer super uit! De kleur staat ook mooi bij je blonde lokken, nog een fijne week verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: