Outfit: Nieuwe Sneakers van Woden

Outfit: Nieuwe Sneakers van Woden

Hi allemaal! Laatst ging ik samen met mijn vriend naar Breda om een middagje te winkelen. In het centrum kwamen we uit bij een mooie tuin, waar we deze outfit foto’s schoten vanย mijn nieuwe sneakers. Ze zijn van het Scandinavische merk WODEN. WODEN staat voor WOrks of DENmark, de oorsprong van het schoenenmerk ligt dan ook in dit Scandinavische land waar het in 2013 is opgericht door Peter Hildebrandt en Carsten Holm. WODEN is een typisch Scandinavisch sneakermerk met stijl. De sneakers zijn super comfy en ook nog eens schokbestendig. De zool is gemaakt van kurk waardoor ze super zacht aan je voeten zitten. Ze lopen echt als wolkjes, en het liefst draag ik niets anders meer. Zo fijn! Op deze leuke sneakertjes kan ik echt kilometers lang lopen zonder pijn te krijgen aan mijn voeten. Deze sneakers gaan zeker mee naar Stockholm volgend weekend! Kijk je mee naar de complete outfit?

Outfit Details
Denim Jasje – ComeGetFashion
Jeans – H&M
Tas – winkeltje in Marbella
Sneakers – Woden
Horloge – Fossil

Zijn jullie al bekend met het Scandinavische merk Woden?

 

13 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 06:22

  Ja, ik ken dit merk. ik vind deze sneakers heel tof.

 2. 1 mei 2017 / 06:53

  Ik kende het merk nog niet maar ik vind ze heel mooi!

 3. 1 mei 2017 / 09:49

  Ik zie ze steeds vaker voorbijkomen en ze zijn leuk! Lekker sportief en ze hebben ze in heel veel dessins en kleurtjes. Ik ben benieuwd hoe ze lopen, ze klinken heel fijn en comfortabel.

 4. Britt
  1 mei 2017 / 17:40

  Wat een toffe sneakers! Het merk zelf kende ik niet, maar ik denk dat ik het wel in de gaten moet houden want het ziet er heel leuk uit!

 5. 11 mei 2017 / 11:58

  Wat een gave nieuwe sneakers zeg! Ik vind ze heel gaaf. Verder ook echt een leuke outfit!

 6. 20 mei 2017 / 09:18

  Die schoenen lopen zo lekker! Ik ben er dol op! Leuk gecombineerd zo met je spijkerjasje ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: